- - -
Et eksperiment med røyk. Nr. 2 i serien, med et helt annet uttrykk enn det første som jeg la på galleriet i går.

Setter pris på å høre din mening om bildet. :)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-12-28 16:45:29
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikkor 50mm 1,4D
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_294190} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ida V.
fint røyk bilde:)'
villa ha fjernet støyet i bakgrunnen,slik at bakgrunnen blir helt svart:)
Kjell Sigurd S.
Du har begitt deg ut på en skikkelig utfordring her. Røykebilder skal inneholde litt ekstra for å engasjere synes jeg. Liker spennet i farger fra det blå nede over i gult og hvitt. Det er en merkelig nettingstruktur i røyken som jeg ikke blir helt komfortabel med. Noe kornete i overgangene, men det fikser du lett i f.eks. NI. Tja, blir ikke helt innertier hos meg dette, men et godt forsøk :-)

Kjell S
Ivar B.
Dette er nydelig i mine øyne. Jeg ser ikke noe støy i det svarte, men noe støy i overgangene ser jeg. Denne støyen gir bilde et lit røffere preg. Bilder av røyk synes jeg ofte blir for ''glatte'' om du skjønner. Det har du greid å unngå her. Fine farger og en flott form i røyken. Bra! Mvh Ivar.
Stine J.
Hei og tusen takk til dere for tilbakemeldinger. :)

Ida; Takk. Bakgrunnen har ingen støy hverken på min skjerm eller på print.

Kjell Sigurd; Takk til deg også. Nettingstrukturen er nok et resultat av at den sorte bakgrunnen har rutemønster, skinner nok litt gjennom røyken noen plasser. Selv syns jeg det tilførte en røffhet som vanligvis ikke er å se i røykbilder og lot derfor NI være. :) Men jeg ser poenget ditt. Du kan jo ta en titt på bilde nr. 352106 som har et glattere preg. Belysningen av røyken uten å treffe bakgrunnen var en liten utfordring, men gikk stort sett greit når jeg fikk øvd litt. :)

Ivar: Takk til deg også. Du ser ut til å ''se'' det samme som meg i bildet, at støyen i overgangene gir bildet et litt røffere preg. :)

mvh Stine
Vegard L.
Kreativt dette. Rimelig bra resultat. Et mønster som kan studeres en stund.
Fortsatt god jul!
Vegard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu