Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger470
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_338792} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Ivar B.
Likte dette. Nydelig lys på bregnen i forgrunnen. Bildet er rent og konsentrert. Bakgrunnen konkurerer om oppmerksomhet med forgrunnen uten at jeg synes det gjør bildet dårligere. Jeg synes derimot den fine kontrasten og spennet mellom det myke i front og det mer kalde i bakgrunnen hever spenningen i bildet. Bra! Mvh Ivar.
Øyvind A.
Veldig delikat og pent, lekre toner.
Jeg regner med at tanken er å lage en slags sammenhengende diagonal vha bregna og vannet bak. Det fungerer på sett og vis, men jeg synes komposisjonen tenderer mot å være litt - tja, hva skal man si - stiv kanskje?

mvh
Ø.
John H.
Hei
Enkelt rent og estetisk vakkert. Skyen i bakgrunnen er avgjørende for å skape spenning i bildet. Fint lys på den svakt diagonale bregnen. Skulle jeg driste meg til en forbedring måtte det bli ett kutt oppe. Meget bra dette.
John
Espen V.
Hei
Fint lys på bregna. Liker også bakgrunnen. Du har fått til en fin diagonal linje her.
Ville vurdert et kutt oppe, omtrent halvveis ned til hullet i det hvite.
Synes også hele bladet på bregna skulle vært med i underkant. For meg blir det noe som mangler og etterhvert tar for mye oppmerksomhet.

Mvh
Espen
Torbjørn V.
Beklager - dette funker ikke. Selv om det er pent lys blir det for pent og oppstilt. Minimalistisk og enkelt men det redder ikke bildet. Jeg synes det blir intetsigende og kjedelig.

Mvh Toby
Atle J. G.
En så flott foss rett i nærheten... Og du velger å ta bilde av dette? :-)
Flott teknisk og bakgrunnen er fortellende, uten at det er forstyrrende. Bra!
Mvh AJG
Thomas R.
Jeg synes bakgrunn og forgrunn spiller godt på lag her. Kontrasten her herlig med den monokromatiske bakgrunnen og den fargerike bregnen i forgrunnen. Bregnen er perfekt lyssatt, er det brukt kunstlys? Fin komposisjon.
Bente K.
Bregnen er så sylskarp og naturtro at den ser helt "ekte" ut. Den diffusen bakgrunnen forsterker denne illusjonen. Interessant og bra bilde.
Bente
Chr. G.
Takk for kommentarer. Bakgrunnen er et mørkt bekkefar i skumringen og framstod forholdvis s/h. Forgrunnen er, tja, en bregnekvist under en bro. Itt'no kunstlys.
Avsluttet .
Hei...

Flotte farger og en knall fin komposisjon.
Dette bildet fallt virkelig i smak, enkelt
og rent!

Hilsen
Bjørn-Erik
Kristin S.
Et svært så dekorativt bilde. Liker kontrasten mellom den fargeløse bakgrunnen og fargeklatten i forgrunnen.Delikat form på fossen. Har ingen innvendinger å komme med. Likte dette godt:)

Mvh Kristin
Inger-Lise S.
Enkelt og fint bilde. Den sylskarpe bregnen, med sin lekre farge, står i fin kontrast til den diffuse bakgrunnen.
Jeg liker formatet.Godt lys på bregnen.

Inger-Lise
Chr. G.
Takk for kommentarer!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu