Bildet inngår i albumet linjer - svart på hvitt, linjer
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-10 15:59:41
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger409
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_232349} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Håvard H.

Dette ble litt for abstrakt for min smak..

HH
Ole-Kristian T.

Jeg har sans for minimalisme, men dette falt ikke i smak: Ikke linjens form, ikke teksturen i den og ikke plassering/ komposisjon. Beklager :)
Avsluttet .

Må nok si meg enig med de to forrige. Hadde vært kjekt om du kunne si noen ord om hva du mener med dette.
mvh Trond
Stein Oleiv B.

hmm.. nei jeg syns bare det ble tøft, og smettet lett inn i serien, bare med et annet uttrykk, slik de andre bildene også gjør. dette følte jeg representerte frustasjon og sinne. ta en titt på de andre bildene, dere finner gjerne noe som faller mer i deres smak der;)
ellers må jeg jo si takk for kommentarene, særlig de konstruktive og ærlige.. det er til mye hjelp om man begrunner kommentaren:) takktakk
mvh steini
Helge R.

Hei Stein Oleiv!!
Det ser ut som om minimalistiske uttrykk blir for utfordrende for enkelte. Dette bilder er følelser og egne tolkninger av dem, slikt krever åpenhet og evnen til det abstrakte.
Du er god på bilder som dette, gir betrakteren en utfordring som jeg er svak for.
Bra komposisjon, flott plassering av objektet, masse tankespinn, hilsen
:)Helge
Trond B.

Hei.
Virkelig underholdene og lese kommentaren fra HRG. Bilde er jo helt meningsløst.
Mvh Trond.
Stein Oleiv B.

hehe, jaja, du får mene hva du vil, men hadde satt pris på litt begrunnelse.. for meg er i alle fall ikke meningsløst, og da er det vel ikke meningsløst lengre eller hva?
Tom E.

Hei.
Virkelig underholdene og lese kommentaren fra TB. I min verden gir det ganske lite mening å hevde at når man selv ikke finner mening i et bilde, så kan det ikke gi mening til noen andre heller....
Er av den formening at det er rimelig mange forskjellige aspekter som avgjør hvor vidt et bilde er severdig/pent/meningsfylt/godt for en person. De fleste av disse er subjektive, som fin farge/fin skarphet/fin fugl/fin pupp/fin komposisjon etc., og forskjellige personer får forskjellige opplevelser ut fra forskjellige preferanser. Dermed blir jeg så smått resignert når folk påberoper seg at andre ikke kan oppleve/føle/tenke noe rundt et bilde fordi de selv ikke får det til.
Ja til konstruktiv kommentering - jeg liker/liker ikke dette FORDI ....
Ja til bilder som får meg til å føle og tenke noe.
Hmm. La jeg hodet på blokka der?

Og bildet? Liker minimalismen veldig godt. Liker strukturen i streken. Og blir grenseløst irritert på plasseringen av streken. Og dermed er jeg kanskje ganske nært sinne/frustrasjonstanken som du hadde... ;-)

Mvh TomE
Svein T.

For en mann (TB) som utelukkende fotograferer kjøttmeis og ekorn blir nok dette uten tvil for abstrakt. For meg personlig appellerer ikke dette bildet helt, men jeg har stor respekt for andres verk. I dette tilfellet har jeg observert at SOB har lagt ut mange særdeles gode bilder, og jeg konkluderer dermed med at mannen har et god fotografisk sans. Dette bildet var for svevende for meg, men jeg aner at han er inne på noe. Å avfeie dette med å si at det er meningsløst synes jeg er nonsens. Da kan man heller la være å kommentere og konsentrere seg om skogens skapninger og det konkrete utrykk.

Og til SOB; keep it coming, bildene dine holder til tider høy kvalitet.
Mvh Svein ;)
Helge R.

Det fine med dotten er at det er plass til alle, fra ekornelskere til oss som gjerne vil se litt mer enn bare det synlige.
Jeg var innom bildene til TB uten å si at en pippipp er en pippipp og et ekorn har hale, lite spennende bilder, men det er jo plass til slike også her på nettet.
At noe blir btraktet som meningsløst betyr at fotografen har klart å vekke en form for følelser hos betrakteren som får ham til å reagere med et innlegg, da er jo noe oppnådd med bildet, eller hva??
Ha en flott foto dag hilsen
:)Helge
Geir F.

Strekene i bildet ditt er truende, nesten som hos en edderkopp. Men det er noe med flateinndelingen som gjør at formen nister mye av sin kraft Personlig tror jeg at hvis bildet hadde blitt kappet helt inn til formen på høyresiden og deretter kappet på venstresiden en centimeter elller to utenfor den øverste utstikkeren hadde formen som helhet hatt en mye sterkere kraft.

Ellers som sagt en spennende form.

-fløde-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu