Bekken
Bildet inngår i albumet Kulturlandskap/natur -
Utstyr
  • Canon 5D
  • Canon EF 17-40mm f/4,0L USM
  • Brennvidde22mm
  • Blenderf/10
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger1514
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_223470} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Thomas Russ A.

Godt bilde Erik, svært behagelig for øyet. Du har fått en fin dybde i bildet og samtidig klart å bevare det fine lyset sterke fargene. Godt jobbet. Thomas Arnestad
Odd E. k.

Hei Erik!

Et lekkert bilde. Frodig vegitasjon rundt bekken og fossen, der mose og fargede løvblader gir en fin stemning i bildet. Bekken er flott og fossefallet med sløringen gir fine streker i vannet. Fint at også steinene på bunnen kommer til syne. Et velkomponert bilde i er flott utsnitt. Stemningsfullt og vakkert Ola!

Mvh

Odd E.
Odd E. k.

Hei Erik!
Skal Stå:
Langt på natt. Stemningsfullt og vakkert Erik, skal det stå. Må legge meg nå før det blir bare surr!!

Mvh

Odd E.
Tone A.

Hei
Eit vakkert bilde av bekken med fine sløring i det velse fossefallet og kor steinane i forgrunnen viser gjennom vatnet før den store sløringa. Fine grøntonar på all mosen som friskar opp bildet saman med litt vegetasjon elles. Den bua trestammen over minifossen er ein artig detalj, men er det ein flat avkappa trestamme under?
Eit kutt heilt øverst til rett under røtene hadde gjort seg. Du skulle vel helst hatt med ein greinsaks til buskaset ved trestammnene i venstresida, men slik er jo bre naturen.
Den store mosegrodde steinen i venstrehjrønet gir ei fin motvekt til minifossen. Fin eksponering med skarpe detaljar og fin sløring. Blada, greinene og all mosen gjer at eg får haustkjensle av dette bildet.
:) Tone
Kenneth K.

Dette var veldig vakkert. Fin komposisjon og flotte farger. Mykt å fint vann. Dette er noe å være stolt av! Vakkert!



mvh Kenneth
Avsluttet .

Dett vare et fint fossebilde,godt komponert og fine farger og fint lys.Steinen i forgrunnen skaper dybde og gir ekstra liv til bildet.Flott.
Hilsen Tone!
kåre l.

Aldeles nydelig :-)
Skjønner ikke hvordan dere får til slike bilder med sløring i så godt lys. Ikke uten filter iallefall. Er jo selvsagt mulig du har brukt det, bare ikke nevnt det under tekniske infoen...
Avsluttet .

Hei
Det er slike bilder som dette jeg faller for når det gjelder vannsløring. Det er så bra at du har med omgivelsene sli at vi får en liten gløtt av hva det er vi ser.
Flott komposisjon mao, og bilde har fine farver og fint slør på vannet. Kanskje jeg har lyst til å legge til at jeg muligens synes at bilde er litt for lyst, men det er jammen ikke mye.

mvh arild
Hilde L.

Eit nydeleg bilete! Fotryllande foss,fine fargar!:) Korleis har du fått til å laga fossen så..stileg..?

Hilde
Avsluttet .

Et nydelig bilde. ser ut som en bekk fyllt med masse trolldom..
magisk.
Kjempe flott motiv!

-Martine
Avsluttet .

flott bilde! utrolig stemningsfylt og bra komponert :)
Aleksander M.

Fint og stemningsfullt bilde med flotte farger.

Mvh Aleksander
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu