Det går mot kveld..
Bildet inngår i albumet Sandsøya. -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger271
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_216411} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Ole-Kristian T.

Jeg synes dette bildet var en fin miljøskildring. Vakkert kveldslys, fin vannspeiling og så elsker jeg sånne steimurer. Lurer litt på hva som befinner seg til venstre for bildet. Kunne komposisjonen fungert bedre ved at huset ikke dominerte fullt så mye? Bare en tanke..Likte bildet!
Avsluttet .

Nydelig lys i dette bildet,men enig med Ole-Kristian at det hadde vært kjekt å sett en versjon med mindre hus.Men liker det sånn som det er også.
Hilsen Tone!
Ann-Olaug T.

Hei!
Takk for fin tilbakemelding.. skal legge ut eit nytt bilde, men ikkje som ”nyversjon” då bilde er frå ein heilt anna vinkel, kjem ved eit seinare høve.
Ville med vilje ikkje ha med noko anna enn det som syner på bilde, då andre elementer er av nyere dato.
Mvh Ann-Olaug
Steinulf L.

Gammel båt,gammelt hus, mykt kveldslys. Litt vemodig preg over bildet, som jeg synes er stemningsfyllt og vellaget.
ingeborg w.

Lyset hever de gamle elementene her. Umiddelbart synes jeg utsnittet ser litt trangt ut, men ut fra hva du skriver skjønner jeg du har hatt en mening med det. Moderne ting og tang ville ødelagt bildet.
Ann-Olaug T.

Hei..
Takk for kommentarane, bilde er litt trangt, men eg ville berre ha med dette gamle, lyset er det som gir bilde det lille ekstra, synest eg sjølv.
Mvh Ann-Olaug
Tone A.

Hei
Eit nostalgisk bilde der det varme kveldsslyset gir ei flott stemnimg til bildet. Mange detaljar der det gamle huset og skøyta står til kvarandre. Utsnittet er trangt det har du gitt ei forklaring på, men ville meir av speglinga tatt med fleire nyare element? Godt at du tok fleire bilde enn dette, pga at slike motiv ser ein ikkje kvar dag. Fin eksponering og fine fargar.
:) Tone
Stig B.

Fint lys på gamle elementer. Gir et nostalgisk bilde av livet på havet. Utsnittet er trangt, men det har du forklart grunnen til. Fin speiling, og fint med den lille skydotten på himmelen. Kunne kanskje tålt en annen vinkel også, der hovedfokus ble på båten og mindre på bygningen.

Mvh Stig
Ann-Olaug T.

Hei..
Takk for kommentaren til bilde mitt. Det ligg ein sjark ved siden av den gamle båten derfor vil eg ikkje ha meir fokus på den, her på dette bilde har eg klippet bort det som var syneleg av sjarken.
Mvh Ann-Olaug
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu