Vinternatt i måneskinn
På ski i Lilleskånlandsmarka ble jeg overrasket av et heftig Nordlys. Skituren som skulle våre en time kom til å vare i 3.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-12-31 15:05:02
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus Camedia 5050
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger856
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_170150} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Dag H.

Pent men vel mye støy i bildet. Det kan du fjerne i neatimage. Ellers er det utrolig fint med alle buskene med snø på. Skikkelig vinterstemning.
Janne L.

Nydeligt bilde. Vakkert. Jeg ble bare helt betatt.
Janne
Nanna E.

Praktfullt bilde, jeg ble også helt betatt. Er ikke enig at du at du bør bruke Neat Image på bildet, da tror jeg mye av magien forsvinner. For du har fått med at snø av og til (og på sitt beste) kan se ut som om noen har blandet i en håndfull diamanter, men det er så vanskelig å få med på et bilde. Det må vært en kjempefin tur....

Hilsen Nanna
Anne O.

Hei!
Fint med de snødekte trærne kombinert med nordlyset. Er ellers ikke helt enig med de øvrige kommentarene her. Ser dessverre ut som om bildet er for hardt komprimert - pixler vises godt spesielt på himmelen. Jeg synes også bildet kunne vært kuttet litt i bunnen slik at den tomme flaten med bare snø ble borte. Fint motiv, men synes ikke du er i helt mål med komposisjonen og det tekniske.

Mvh Anne

Torbjørn L.

Takk for komentarer. Bildet har ikke mye støy men ble for heftig komprimert nå jeg skulle legge den ut på denne siden.

Godt Nytt år til dere
Hilsen
Torbjørn
Åsmund I.

Pent motiv. De snødekte trærne, nordlyset og trerekka i bakgrunnen som følger nordlysets form er elementer som gjør dette til et severdig bilde. Du kan nok godt kutte litt i bunn, slik at du får bort litt av den uskarpe snøen i front. Den tar litt for mye oppmerskomhet for meg. Du har også veldig mye å gå på når det gjelder størrelsen på bildet. Det kan være på opptil 250kb, ditt er på litt over 50. Slik det er nå blir det nok ikke så pent, da det har blitt komprimert ihjel. Når jeg tenker etter er det neimen ikke sikker den snøen i front er så uskarp, mulig det er komprimeringen sin skyld det og. Uansett hadde det vært fint å få sett et større bilde, for motivet er riktig så pent.

Mvh Åsmund
Terje K.

Hei Torbjørn

Mange her har gitt deg beretiget positive kommentarer ;) Hvis jeg skulle gjort noe med utsnittet, så ville jeg muligens beskåret på begge sider for å få bort de uskarpe trærne her, men det er egentlig pirk...
Men som Åsmund og flere andre sier, lag en ny større variant å last opp en ny versjon asap..pls

Godt Nytt År
Terje
Erling S.

Rett og slett flott bilde! Likte fargene og den diogonale linjen i bildet.
Terje K.

Hei Torbjørn

Måtte bare inn igjen for å si, at versjon # 2 ble mye bedre :)

Terje
Åsmund I.

Jeps, nå ble det bedre. Finfint.

Mvh Åsmund
Bente K.

Versjon 2 var eventyrlig vakker. Et sjeldent flott motiv du kom over her og har formidlet veldig bra. Dette bildet måtte jeg bare nyte.
mvh Bente
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu