moi 2
The same as ''moi1'', just not.
Utstyr
  • Canon Powershot Pro90 IS
  • -
  • Blenderf/4
  • ja
  • Annetkraftig overeksponering med blitzen er gjort med vilje, for å forsterke effekten av sminken
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger157
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_14765} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Eirik B.

Skjønner virkningen av overeksponeringen, men det hadde vært interessant og sett bildet med litt mer tegninger i huden.
Anders Lea K.

Synes ideen er kjempegod, men det som ødelegger litt for meg på dette bildet er at du holder hodet liitt på skjeiva. Det med overeksponeringen er en kul effekt, men det ble kanskje litt for mye av det gode her.

mvh AK
Haje Jan K.

er enig i at denne ser litt ufullstendig ut. Jeg liker da også bilde nr. 20630 betydelig bedre! Men det ble spurt om bilde rett forfra, og you know.. Customer is always right, eller noe :)
Marius J.

Vel det er vel jeg som er den som spurte etter det, og jeg fikk det ! Takker for det ! Synes ikke make up`en passer til et ''smile'' bildet ! Dette er en sminke som passer bedre til et mer aggressivt uttrykk, mener jeg ! Ville derfor tiltet hodet litt frem og sett mer aggressiv ut ! Mulig jeg er under litt stor påvirkning av en musikkstil jeg hører mye på her men.......:-)
Ideen synes jeg er meget god !
Haje Jan K.

Dette var egentlig det eneste bildet som ser nogenlunde ut, av de som er rett frem. Goth er bra :) Uansett - synes personlig at det er mer effektivt å smile bredt med gothsminke enn å se sint ut..

Holdt på å si - vær ærlig.. Ser jeg psyko ut, eller hur? :)
Avsluttet .

Du ser ut som om du skal si ''trick or treat''.
Hva er dette med at fotografer absolutt skal ta bilde av seg selv ? Kan dere ikke heller se i speilet ? Selvportrett er som å se seg sjøl i ræva.


ØB
Marius J.

Enig med Deg der HJK, men jeg føler det kommer veldig an på hvordan sminken er lagt og tegningene i ansiktet ! JEG tror disse funker best med et aggressivt look, men du har gjort opp en mening med det, så det er bra :-)
Du ser rimelig ''psyko'' ut ja !
Mange fine motiver og mye bra i goth stilen ja :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu