Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger244
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_9057} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Inte så snyggt,ser ut som en bild med ålderskrämpor..förhållandevis ointressant innehåll..
mvh/gunte..
truls N.

Inte så snyggt!!!??

Er enig med deg i at dette ikke er noe særlig til bilde. Faktisk så er det det første bildet jeg har ''fått på trykk'' her. Men jeg skal i fremtiden legge inn bilder som jeg selv er godt fornøyd med, slik at jeg kan få feedback fra folk som er mer drevne enn meg selv. Det er sånn man blir bedre.
Rune E.

Re Gunte, det er greit å ikke like et bilde men da er det også på sin plass å fortelle hvordan man eventuellt kunne gjort det bedre. Tok meg den frihet å prøve å gjøre noe med bilde i PS men desverre truls det var ikke lett, men stå på truls ikke gi deg selv om første bilde ikke var av topp kvalitet.
Hilsen
Rune :-)
Avsluttet .

Jag tror att Truls är stor nog att läsa mellan raderna,men jag får väl lämna en utförligare förklaring till mitt bryska påhopp...Antingen har fotografen använt ett gulfilter av någonsort som inte tillför bilden något matnyttigt eller så har filmrullen legat i värmen några år innan framkallning.Den tekniska beskrivningen under bilden förtäljer inget tyvärr.Innehållet som inte finns består av en öde flodstrand med några träd.det händer ingenting i bilden,det finns inget att fästa blicken på,inget objekt finns som kan få fantasin i rullning..Botemedlet mot detta kan t.ex. vara en ensam fiskare som sitter vid flodkanten,en kanot eller något annat föremål i bilden som kan få betraktaren att fundera till en smula..och då kan det bli en bild som förvisso har setts många gånger redan ,men den blir åtminstonde bättre.Har fotografen någon annan djupare förklaring till sin bild som jag inte uppfattar hoppas jag få veta det...Men i vilket fall som helst så ser jag fram mot fler bilder från din hand..
Mvh/gunte..
truls N.

Jeg er av den oppfatning at konstruktiv kritikk er den eneste kritikk som kan hjelpe en i å bli en bedre fotograf. I dette tilfelle var mitt eneste mål å få til dette med å sende inn bilde på foto.no.
Er fullstendig klar over at ovenstående bilde kanskje ikke hadde fortjent en plass på denne siden. Men husk; ''I'll be back!'':)

Tom Ståle E.

Plass til alle, uansett!!!
Forøvrig enig med Gunte i kommentaren.Truls, du bør ha med lit mer teknisk informasjon om bildet,dersom du ønsker kommentarer på dette. Selv gjetter jeg på at det kanskje er IR film...men mulighetene er mange.
Når bildet blir presentert som her, forholder jeg meg til innholdet i bildet. Det blir noe statisk, og fortellingen er vanskelig å se. Synes bildet har mye god estetikk, det er behagelig å se på, og jeg ser frem til flere forsøk fra din kant.
truls N.

Takk, takk!:)

Bildet er tatt ved en elvebredd i Amazonas.
Brukte 100 iso og gulfilter. Det var bare for å prøve ut filteret, men jeg synes uansett at bildet er finere å se på med denne effekten enn vanlig farge.
Hvordan kan jeg forminske bildene mine for å få plass til dem? Har kun microsoft ph.editor.
Carsten A.

Gulfilteret skulle du uansett holdt deg på 10 skritts avstand fra. Bildet er uskarpt og med svært lav kontrast, og som motiv er det vel heller kjedelig. Legg inn tekniske data om du ønsker kommentarer på teknikken, uten det må en gjette på hva som kan ha skjedd.

Om du leser ''Tips til innleggelse av bilder'', se menyen til venstre, kan du antakelig tilpasse både størrelse og bildet litt bedre enn gjort her. Du kan også laste ned et gratis (meget enkelt) bildebehandlingsprogram ''Irfan View''.

Noen har gjettet på at bildet her er tenisk skadet (oppbevart for varmt, for lenge etc), ettersom de tekniske svakhetene her er så klare.

I tillegg til opptakstekniske data bør du også oppgi hva slags digitaliseringsmåte som er brukt (digitalt kamera, flatbedscanner eller filmscanner). Søker en forklaring på tekniske svakheter, er slikt også ganske viktig.
MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu