Sommervarme
To flotte jenter i stekende sommerhete.
Lærte meg å ta stilrene portrettbilder, og har funnet riktige funksjoner og innstillinger. Føler dette bildet ble et bra eksempel på et portrettbilde!
Utstyr
  • Olympus E-500
  • Zuiko 40-150 mm
  • Brennvidde45mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • AnnetPortrett, litt zoom
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_254141} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ronny A.

Et flott bilde av disse to jentene. Hun jenta til venstre oser av sommerglede, mens hun til høyre ser litt beklemt ut:-) Litt kraftig kutt i overkant, da litt av håret forsvinner. Men jeg liker bilde ditt veldig godt:-)
mvh Ronny
sherzad t.

Hei, likte bildet ditt kjempe godst... et herlig portrettbilde av to søte jenter:) kjempe bra detta... enig ellers mer ronny det med kuttet...

Mvh. Taheri
Dag B.

Hei !
Tar sjansen på at du vil lære og sier det som det er. Dette er ikke noe bra bilde. For det første blir begge modellene dine blendet av sola. Spesielt hun til høyre, hun sliter med å se mot deg. Pga sola har du også fått harde skygger i ansiktene. Du har klart å få bakgrunnen uklar(det er bra), men den er allikevel litt uryddig. Dette bildet hadde blitt noe helt annet om du hadde tatt det i et annet lys/vær. Prøv å ta tilsvarende bilde når det ikke er så mye sol og du vil få et knall portrettbilde. Lykke til.
mvh Dag
sherzad t.

enig med deg om at de er blendet... men i forhold til overskriften og beskrivelsen så synes jeg det var et bra bilde i ''stekende sommerhete''... men som sagt, synes litt utbrenthet i ansiktet passer med beskrivelsen...

Mvh. Taheri
Simen Næss H.

Takker for kommentarer og kritikk. Jeg er her for å lære, og tar i mot all tips. Jeg hadde et zoomobjektiv, så jeg har ikke beskåret bildet slik at håret ble borte, dessverre så ble det sånn.

ellers litt sterke farger, men jeg har redigert det så det skulle se litt varmere ut. Har noen forslag til hva jeg kan få gjort så det ikke blir så veldig oversaturert?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu