Siste sjans...
Utstyr
  • -
  • Nikon AF D 85/1.4
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger169
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_428380} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Gunnar L.

Jeg likte dette bildet. Det har en slags sart stemning som nesten får meg til å be alle i rommet jeg befinner meg i om å være stille mens jeg studerer det. Det har også en aldeles nydelig silkemyk skarphet som jeg mange ganger forgjeves har prøvd å få til.
Trygve K.

Virkelig et nydelig bilde dette, Frank! Fantastisk flotte nyanser i fargetoner, og jeg synes du har komponert bildet flott, Og en utsøkt bruk av liten dybdeskarphet.
:> T
Are H.

Veldig sesongriktig liten skisse her.

Jeg regner med at du har jaktet på akkurat dette, men jeg savner ørlite grann mer varme i forgrunnen.
Børth Aadne S.

Hei. Flott bilde!! Flotte fargetoner og kjempefint med den uklare og flotte bakgrunnen. Det som bør være skarpt har du fått skarpt. Et flott bilde :o)

Mvh
Børth Aadne
Frank A.

Tusen takk for kommentarer - veldig hyggelig at dere likte bildet. Gunnar: Det er en evig leten etter skarpheten, men den dukker opp en gang i blant når alt ligger til rette. Trygve: Skrudd litt mer her enn det du vanligvis gjør, men ikke mye. Are: Hehehe... var en ganske kjølig solnedgang så jeg hadde ikke i tankene engang å varme opp resultatet. :-D Børth: Takk skal du ha!
Jeg er kjempeglad for responsen! :-)
mvh FrankA
Avsluttet .

Hei Frank! Dette var perfekt bildet.. Helt fantastisk.. Skulle gjerne sett kamerainnstilingene...lav F-verdig og lang lukketid?! Brukte du stativ? Veldig spesiel lyseffekt.. :)
Frank A.

Hei Ausra
Her er det brukt stativ og vinkelsøker. Forholdsvis stor blender. Lukkertiden er helt normal da det er sola du ser i bakgrunnen. Du finner detaljer hvis du trykker på "Basis info". Har brukt et filter i etterbehandlingen som gir mye av den spesielle effekten. Et av mine beste bilder. Skulle gjerne hatt fler i samme klassen. :-)
mvh Frank
Avsluttet .

Hei igjen! Veldig facinerende.. I ettertid så jeg jo at kamerainnstillingene ligger under "basis info". Ny på foto.no =)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu