PANSERPUS
Dette er rett og slett Gulliver spradende på panseret av en grønn Ford Focus.

Likte bildet som bare ble til der og da pga speilbildet av katta, og speilbildet av snølandskapet og sola i bilsida.
Bildet inngår i albumet Gullivers opplevelser. - Gulliver vil forhåpentligvis vandre rundt i Bureiserveien i mange år. Vil prøve å dokumentere hans opplevelser fra kattunge til voksen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-12-04 15:24:01
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikon AF-S Nikkor 70-300VR
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • AnnetISO 450
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger195
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_437459} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Venche J.

Skjønner godt at Gulliver søker varme etter de strabasene han har vært igjennom. :)
Liker speilingen av vinteren hos deg.
Wenche.
Avsluttet .

Stilig. Ja ganske så elegant, men feil bilmerke:) Det jeg ville gjort var å ikke hatt med hele lykten, og kanskje bittelitt mer av potene. Slik som nå, faller blikket ganske naturlig på billykta, så jeg måtte lete litt etter pus.
Godt og varmt for potene dette. En katt jeg hadde en gang, kom hjem, helt tilsølt av olje. Ligget og koset seg i motorrommet må vite, en lekk motor sådan.
mvh arild
Ann Kristin S.

Hallo Wenche og Arild
Takker for at dere kikket på enda et Gulliverbilde. Han har snart brukt opp kvota si nå (: Men dette ble ikke et typisk Gulliver-bilde da.
Arild: Skulle gjerne hatt med mer av potene, men dette er bildet i sin helhet - ikke mer over og ikke mer under. Kunne kuttet i høyresida, men da ville vinterlandskapet bli borte.

Takker og bukker.
God helg fra Ann Kristin
Solvår B.

Hei Ann Kristin!
Nå er nok noen av oss veeeldig opptatt av Gulliver. Ikke lett å skjønne hvorfor...hehe... Men jeg synes dette bildet var litt spennende med billykta i fokus. Det er en hel liten eventyrverden inni den lykta. I tillegg ser jeg Gulliver og vinteren. Jeg liker dette bildet, jeg!
: ) Solvår
elin a.

Der har hu fått seg panserpus:)
Godt den har varme steder å kose seg på mellom fuglejakten.
Herlig bilde igjen, skal si dere har fått snø nå da:)
elin
Hilda Hol E.

Hei Ann Kristin.

"Panserpus" det var vel flott?
Dette var en helt ny vri på Gulliver-bilder, men det gjorde seg godt.Katter har en egen evne til å snuse opp varme steder.

mvh Hilda.
Lisbeth S.

To flotte bilder av panserpus, godt han er oppå og ikke under/innunder, smart pus som finner de varme elementer.Godt teknisk tatt.
mvh Lisbeth
Hans-Jørgen H.

The hero restituerer seg på bilpanseret.
Velfortjent etter siste ukas bravader.
Men er fortsatt bekymra for løvegutten...Gullivern burde fulgt ham den strake vei til Bergen. Stoler ikke på Kaare sin retniongssans etter besøket i eventyrskogen sist sommer.
Artig bilde Ann Kristin!
Tyrin.
Christine K.

Flott panserpus og flotte speilinger i siden av bilen.
Enig med Arild at med mer av potene hadde blitt bilde blitt ennnå bedre.
Skjønner du har ikke mer å gå på.
Hilsen Christine
Odd A.

Hei Ann Kristin
Flotte bilder av Gulliver. Flott speilling av pusen i panseret i orginalen. Kunne som Arild ha ønsket mer av poten til Gulliver i orginalen, men forstår at det ikke er mer å gå på. Likte v2 hvor Gulliver sitter godt og varmt på panseret og speider etter småfuglene (eller hva det nå er).
Mvh
Odd
Gulli Hanne O.

Stilig bilde av katta di, likte speilingene i bilen også.

mvh Gulli
Ann Kristin S.

Takker for alle meldinger.Sjelden at Gulliver bare opptrer som en skygge - for han bruke å være svært så synlig, hørbar og tilstede.

God helg fra Ann Kristin
Odd E. k.

Du er veldig kreativ Ann Kristin. Flott påfunn med å fotografere svartkatta i speilinga oppe på panseret til bilen. Flott positur der den vandrer så freidig med de store potene. I versjon to har Gulliver funnet sin faste plass etter en nykjørt og varm bil i det kalde været. Nydelig formidlet av sprelske påfunn nedi Elverum.
Gulliver er nok også norgeskjendis etter NRK-visningen fredag. Hoppet i stolen da bildet ble vist på NRK sin lokalsending for fylket.
PS:
Drivdalsgubben overvar også sendingen fra sin svartkvitskjerm ute i gangen utpå fredagen. Han hoppet i stolen, pekte mot skjermen, mistet gebisset i undergummen og ropte at her er katten som prøvde å lure han og som kom på besøk med nesedrillen som går på når han bøyer seg fremover (les tekst til hu Tove, klonekatta Gulliver).
Han har også ørevoks til salgs som poleringsmiddel til bilen hvis kattene skulle sette sine spor på lakken, kr 78,56 pr. hekto på sylteglass :-).

Ha en fin fotohelg.

Mvh

Odd E.
Ann Kristin S.

Tusen takk Odd for artig tilbakemelding.
Ha-ha....du satt der fredelig og rolig foran Tv,n på fredagskvelden og ventet på Gullrekka. Der kom Gulliver og okkuperte hele skjermen. Følte du akkurat da at den katta forfølger deg.... og du drømmer om den gule saken om natta ... og ser,n også nå på Tv,n om dagen.
Jeg var ikke hjemme og så ikke-Nrk sendinga, men fikk SMS fra fjern og nær så forsto at han hadde funnet på noen sprell da vi var borte. Begynner å bli PR-kåt den katta.

God helg videre fra Ann Kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu