Sjakt nr 2
Bildet inngår i albumet Sjakt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennviddeca 50mm
  • Blenderf/2.8
  • FilmtypeDias
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger580
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_15662} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Fredrik T.

Bra, veldig bra.

Men når er det du legger deg egentlig :9?
Claus S.

Vældig fint billede, god tone, lyset giver personen et udpræget ''dæmonisk'' udtryk - er dette tilsigtet??

MVH Claus
Torbjørn V.

Stilig også med refleksjonene rundt omkring i sjakten. Kanskje du skulle ha instalert broren din der permanent...? hehehe...

Bra bilde, i likhet med bilde nr. 21539.
Avsluttet .

Slutter meg til TV sin kommentar over...er bror din glad for din fotointeresse?
Vemund L.

TV: Hmmm...Jeg tror brodern av og til er litt lei av min foto-interesse....Selvom han liker et godt utvalg av bilder av seg selv:)
CS: Det ''demoniske'' utrykket, er i høyeste grad tilsiktet, både på dete, og det forrige bildet i denne serien....derfor lys-settingen på ørene(djevelhorn).
FT: Legger meg ganske sent, står opp sent....snur døgnet litt av og til:) Jobber mye hjemme om dagen, og da legger jeg meg når jeg er trøtt, og står opp når jeg våkner....da snues døgnet:)

Takker for komentarer.

Vemund
Avsluttet .

Har gjort seg på coveret til en Limp Bizkit CD.
Arild E.

Hmmm... Veldig interesant bilde. Par ting som jeg reagerer litt på derimot..
Fargene i bildet er kanskje litt drøye, innen farge fotografering er gult og delvis det oransje spekteret et tegn på sykdom. Øyet ditt oppfatter det som om personen er syk.. Kanskje også litt subtil eller myk belysning i øvre del av bildet kunne ha gjort seg.. Prøv med diverse filter som er kalibrert etter farge temperatur. Det ser ut som om du har vært et sted der temp ligger på c a3500 k. Ikke at dette er viktig men filter gjør til tider underverker! Og en reflektor.. Ikke at man har tid til alt dette, men en rødlig tone i dette bildet ville ha latt det fremstå som det det er.. Demonisk og mystisk.
Derimot skal du ha ros for fullt utsnitt... Ikke mange som skjønner at fotografi handler om hele bildet og ikke noe som er beskjært ihjel..... Stå på!!

Arild
Vemund L.

Jeg er delvis enig med deg, Arild, det er interresante synpunkter. Spørsmålet er om dette bare blir teori, eller om personen her virkelig FREMSTÅR som syk. Fargetemperaturen tror jeg nok er noe høyere en 3500K, det er ikke normalt kunstlys som er benyttet her, men en halogen-lampe, såvidt jeg hvet. Fargestikket er delvis shoppet slik det fremstår her, men jeg er enig at en anelse mere rødt kunne fungert bedre....Fargevalget er først og fremst basert på assosiasjoner til flammer, ikke sykdom, og det er mulig dette hadde funka bedre med mere rød-toner.....På en annen side, hadde det nok sett ennå mere unaturlig ut....vanskelig balanse

Uansett, takk for konstuktiv kritikk:)

Vemund
Arild E.

Nja, som sagt dette er et dilemma.. Flammer er ikke det jeg assosierer med dette bildet... Er det halogen så er det det helvete med fargestikk.. Det vet jeg..
Som sagt sykdom preger bildet synes jeg.
Uten og virke som ''jeg-kan-alt'' så vet jeg fra erfaring at noen ganger får man bedre preg ved og bruke diskre blits. Bruker den på manuell på ca 1/64 dels effekt.. Bare for og sette hvitt uten og få halogen stikket. Måler du det i PS vil du finne sinnsykt mye gult i det svarte..
Men i det konstruktive hjørnet jeg befinner meg i vil jeg si at dette er en utrolig fremgang! Brorer din er tross alt en av de mest fotogene folka jeg kjenner (uten og virke h***)....... Stå på.

Arild
Vemund L.

Ja, du har nok rett i at en diskre blitz-falsh kan sette et mere naturlig fargepreg på bildet...Fort gjort å ødelegge skyggene, om man bommer på synken, men det hadde nok blitt bedre.....får gjøre et nytt forsøk på dette, tror jeg:)

Vemund
Marius J.

Dette er noe av det råeste bildet jeg har sett på lang tid ! Gulpreget i bildet er bare med på å gi det et mer ''demonisk'' preg ! Det er nettopp det jeg liker med bildet ! Hvis en får et mer naturlig farge preg (vet ikke hvor mye det er snakk fra AE sin side) så tror jeg mye av denne effekten faller bort ! Hadde vært moro å sett det med litt mer rødt i også !
Uansett et kanonbra bilde !!!!!!!!!!!!!
Haiman A.

Veldig bra Vemund! Veldig bra! Men jeg må likevel si at jeg likte det første bildet best.

::Haiman::
Fredrik T.

Skal jeg si hva jeg syns han ligner på ??

((:-]]]
Fredrik
Vemund L.

Ja, gjør det FT:)

Vemund
Aleksander J.

Jeg hater Limp Bizkit, men liker bildet. Jepp, det gjør jeg.

Fasan, så godt øl smaker, enda så langt ut i uka vi har kommet.
Vemund L.

Øl smaker altid godt det AJ.....
*hikk*

Vemund
Fredrik T.

Nå har jeg liksom mistet litt av inspirasjonen. Kommer helst litt ut på natta, merkelig.

Men en fyr som blei dumpa på audition til å være med i East-17, i Glasgow, i 1990. Dette har han lissom gått å tenkt på siden da, han tenkte så mye på det at stor parten av 91 brukte han på å vandre rundt i Sveitsiske fjellbyggder.

Der håpte han på å finne seg sjøl, eller noe i nærheten. I stede fant han ei budeie, Ingeba som han ''druknet'' sine sorger hos. Blei etterhvert, veldig pop, hos ''svigers'', og tok delvis over driften av bruket, derav musklene.

Fikk etterhvert en datter med Ingeba, Heidi i 96. Så når E-17 blei oppløst, kom minnene tilbake, og han måtte bare gjøre noe. Han visste ikke hva han følte, han var både glad og trist.

Ingeba, som ville ha mannen sin tilbake ba han om å reise litt, klarne opp hodet..
Han dro til Tibet og var der i 3 måneder, da savnet han Ingeba og Heidi så mye at dro tilbake, og fandt ut det var der ''han'' var.

Nå er han i Oslo, og skal til broderen på Smedstad. T-skorten byttet han vekk i et Vannila-ice poster. Han blei så frustret over alle du nye enveiskjøringene i hovedstaden, at han dro inn på samtidsmuseet for å samle tankene. Det var jo da du traff han.

Men igjen, dette kan jo være hvemsomhelst.

Fredrik
Fredrik T.

Fikk foresten en Limp Bizkit skive av en kamerat her i forgje uke. Ligger fragmentert i søpplet nå. Hørte 1/2-minutt av første sporet, aldrig mer.

Vemund L.

Bare for å presisere...bildet har ingenting med Limp Bizkit å gjøre....tor aldri jeg har hørt dette bandet en gang.

Forøvrig er dette lille-broren min, og i 91, var han 11 år gammel:) Tro heller aldri han har vært i sveits.
Han var derfor neppe aktuell for East-17.
Forøvrig er ''musklene'' han, for det meste et resultat av lys-settingen:)

Vemund
Fredrik T.

Ok da er det hvemsomhelst da.. Men her etter gidder jeg ikke og skrive så mye tøv.. blir sprø. Like gammel som meg han da.
''Halte kjeks'' (-spontan oversettelse). Er noe sånn ragerapprock, bare dritt. Personlig, så hører jeg ikke på musikk som det tar under en time, fra dem får ideen, til dem er ferdig i studio. Nå må jeg kubbe.

Fredrik
Line Kristin W.

Serveren var nede-oppe-nede-oppe noen dager Vemund, har litt å ta igjen og dette bildet har jeg ikke sett før nå. :...(

Dette er jo også steintøft!! Synes ikke lyset bør endres, det gule fremhever nettopp det fandenivoldske! Det er jo så bra!!!

Bare en ting jeg ikke er helt fortrolig med: BUKSENE!
For ordinære, ta med tights neste gang ;-D

- Line :-)
Vemund L.

Ja, de buksene, ja.....Hadde nok valgt noe annet, om jeg kunne velge, men vi var jo der for å SE på bilder, ikke for å TA bilder:)

Takk for komentar:)

Vemund
Avsluttet .

Vannvittig bra ! Hvet du det ? Dette var bra..
Toini B.

Kult og ikke minst tøft bilde. Det meste er sagt men jeg vil alikevel få sagt at jeg liker dette. Bra!
toini
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu