Kanskje, en gang i fremtiden...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-09-07 21:40:50
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-09-07 21:41:27
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger546
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_209400} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Inte en enda kommentar?!

Jag synes denna bild har ett spännande uttryck. Som att se tillbaka till flydda tider. Jag tänker mig ett övergivet rum som visar sitt förflutna, eller att gågon från det förflutna träder in där igen..

En bild som skulle vara mycket spännande att se i sv/v!
Mvh
Elisabeth
Hans Jacob H.
Potensialet for å skape uhygge (hvis det er meningen) er der definitivt, men da ville jeg nok ha eksperimentert og dramatisert mer med lyssetting (ikke sollys på gulvet iallefall), mindre hverdagslige klær og ikke fullt så oppkonstruert ''søvngjenger'' kroppsstilling. Utsnittet synes jeg er litt for trangt, kunne gjerne sett hele døra tror jeg, og ellers også litt mer av miljøet rundt. Lurer også på hva den greie som ligger på gulvet foran føttene er for noe.

Opplever som sagt ikke dette som videre skummelt, men dine intensjoner for bildet har jeg ikke helt klart for meg, og da vet jeg ikke helt hva jeg skal mene om bildets innhold heller. Kanskje du heller har en litt mer munter baktanke med dette, siden du også har lagt det under selvportrett. :)
Jan O Ø.
Hei og takk for at du brøt nullen Elisabeth. Skal prøve å få lagt ut en svart/hvitt versjon med det første. Hans Jakob: Det hele startet vel som et eksperiment med lange lukkertider og et slags spøkaktig innhold. Kanskje det er sånn jeg kommer tilbake en gang i fremtiden, hvem vet. Du har nok rett i at jeg kanskje ikke har truffet helt på en del steder. Takk til dere begge.
Jan O.
Tom A. T.
Brukandes forsøk det her Jan, men som påpekt over her så syntes også jeg at sollyset på gulvet og knehasene ødelegger en del for stemningen. Nesten så det er fristende å være så brutal å foreslå en beskjæring av bildets nedre halvdel ;o)..
mvh Tom T
Jan O Ø.
Hei og takk for kommentarer til deg også Tom. Her kommer en versjon til deg og en til Elisabeth. Fint om dere kunne kommentere disse også.
Jan O.
Andreas S.
Hei

Jeg likte den litt spooky fremstillingen som v3 i s/h gir. Et annerledes selvportrett dette.

Mvh. Andreas D.
Avsluttet .
Hej igen!
För mig växer bilden och får än mer karaktär i den sv/v versjonen. Du skulle kunna våga dra på ännu lite mer svärta i bilden dock, för att få mer tryck i den. Jag blir lite sugen på att ladda hem den för att visa dig hur jag menar och maila den åter till dig, men det blir kanske lite ''overkill'' ;o))

Hur som helst får du fram en känsla av att vara på plats från fordom, eller en framtid.. Jag gillar din ide massor och det drar igång min fantasi.

Solljuset på golvet stör inte mig, jag tycker det ger än mer känsla av att vara en nutida plats med en föregången besökare.
Bra bild är det, mera lång slutartid lek från dig tack!
Mvh
Elisabeth
Espen A. I.
Etter mitt skjønn et bilde lasset av potensiale, og ja, du er ikke i mål (ikke at min mening er fastslående for ditt arbeide, dette blir min mening)

Synes ikke du har utnyttet lyset til det fulle, føler at lyset som kommer bakfra blir heilt feil i forhold til den litt skumle situasjonen du vil formidle. Lys fremadifra ville ha blitt myye mer effektivt og ville ha appelert til en mer dyster stemning.

mvh Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu