Utstyr
  • Hasselblad 500 C/M
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger145
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_481823} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .
Hei Roger
Dette liker jeg. Herlige kontraster og den lyse halvsirkelen. Meget bra og et "must" at du kutter litt i høyresiden av sirkelen.
Dette er ingen gjettekonkurranse, derfor trenger jeg ikke foreslå hva jeg ser. Men det jeg ser, er gode elementer flott komponert. Synes at gresset er litt grått, muligens tiltenkt fra din side.
Jeg satt og studerte på om bakgrunnen må være med, og etter å ha studert det, blir bakgrunnen en viktig del for bildets totale innhold. Jeg lurte først på om det bare hadde holdt med gresset og denne lyse sanden, men da ble det noe kjedelig, synes jeg da, når jeg scrollet i nettleseren.
Kvadratisk format er noe jeg liker veldig godt til slike underfundige bilder.
Så alt i alt Roger, det eneste jeg synes å måtte kritisere litt på, var at gresset er litt grått. Kanskje tar jeg feil, og at du har prøvd deg frem, og syntes dette ble best.
mvh arild
Avsluttet .
"Lek" med form og format er min første reaksjon, samtidig som innholdet er ganske tydelig slik som Arild sier det før meg her. Allikevel blir en (jeg) sittende igjen med spørsmål om dette utsnittet, men det er vel kanskje også meningen.


Torild H.
Innhald heng på det gule flagget, som vitnar om at her pågår aktivitet av eit eller anna slag, golf var min umiddelbare tanke, men i grunnen uvesentlig det.
Linjene i sanden er dekorative samt gjer ein herlig svung til komposisjonen.
Kveldslys kanskje? Fine avstemte farger.

Torild
Roger H.
Arild, takk for en grundig komentar. Gresset ble sånn på filmen, har ikke forandret noe på det.

Kjell, takk til deg og. Du er litt usikker på utsnittet, det likte jeg.

Torild, Takk for dine tanker om bildet. Det er ettermiddagslys på golfbanen.

Mvh Roger
Anders G.
Det første jeg assosierte til da jeg så dette bildet var en at halvsirkelen minner om en halv golfball. Videre så liker jeg det abstrakte i formbruken med golfflagget oppe til høyre. Synes grønnfargen i gresset er litt slapp, men alt i alt et underholdende bilde.
Roger H.
Takker for at du ser på tidligere bilder Anders, og at du tar deg tid til å skrive en kommentar. Settes pris på.

Roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu