Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1029475} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Hmmm!
Dette blir aller tiders Osso Buco - tror jeg det skrives?
Litt synd du kappet av kjøttskivene, men det er et delikat bilde med god skarphet, struktur på grønnsakene og urter, samt gode farger.
Mvh,
Walter
Helge Ross S.
Takk for kommentar! Faktisk blir det lammefrikasse med en litt spesiell vri.
Tone A.
Eit flot matbilete kor eg lurar på om du skal laga lammefrikassé?
Litt dumt med kuttinga av lammestykka, men elles delikat oppdekking i system med bruk av flott lys.
Friske fargar spesielt på gulerøttet og det blad grøne.
Nå fekk eg lyst på lammefrikassé
Helsing Tone
Helge Ross S.
Takk for kommentar! Ja, det ble til lammefrikassé!
Helge Ross S.
Jeg har fått kommentarer pga at jeg har kuttet kjøttskivene. Det har jeg faktisk gjort med hensikt. Jeg mener at det gjør at blikket ledes naturligt inn i bildet. Det er nå min mening. Kom gjerne med andre synspunkter!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Dette blir aller tiders Osso Buco - tror jeg det skrives?
Litt synd du kappet av kjøttskivene, men det er et delikat bilde med god skarphet, struktur på grønnsakene og urter, samt gode farger.
Mvh,
Walter
Litt dumt med kuttinga av lammestykka, men elles delikat oppdekking i system med bruk av flott lys.
Friske fargar spesielt på gulerøttet og det blad grøne.
Nå fekk eg lyst på lammefrikassé
Helsing Tone