Kråkebolle
Utstyr
  • Olympus SP560UZ
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger96
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_512045} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Bjørnar P.
Morsomt motiv med stor dybde. Hadde nok foretrukket kråkebollen i en mer normal setting enn her. Det hadde gitt en mer autentisk stemning.
La kråkebollen ligge på stranda neste gang, og legg kameraet ned på bakkenivå. Det tror jeg vil gi bildet et løft.
Ser forøvrig på dine EXIF-data at du har brukt et Olympus SP560UZ og ikke et Canon 450D...
Kari Marie S.
Takk for kommentar!
Ser nå at det med hvilket kamera jeg har brukt er en slurvefeil. Rettet opp i det nå :-)
Vidar A.
Er HELT uenig i at kråkebolls BØR ligge på stranda. Likte den som fremmedelement i treet, det var tankevekkende på en litt "alian" og syrete (hvis det sier deg noe:) måte. Dette bildet inspirerte meg til å friste å prøve meg på lignende "interessante" gjenstander i unaturlige settings. Det måtte bare helst gått MYE lenger sånn at hele bildet gir en "alien verden" følelse, noe dette bildet er en begynnelse på.Kommenterte nettop et bilde der isen var fotografert lyst opp med rød lykt så den så ut som en elv av blod. Den ga en lignende følelse. Fikk lyst til å eksperimentere med å kombinere slikt som dere har gjort for å få en mest mulig fremmed følelse. Rettogslett modifisere virkeligheten for å gjøre den "sci-fi". Ditt bilde og den andre nevnte er de mest inspirerende bildene jeg har sett idag! Dette var en GOD ide som kan trekkes MYE lenger. Fikk lyst til å utforske det alternative!
MVH Vidar :)
Kari Marie S.
Tusen takk for kommentar Vidar!
Er helt enig med deg. Grunnen til at jeg tok bildet er fordi kråkebollen faktisk var på det treet. Syns det var så morsomt. Og jeg syns bildet ble veldig spennende og annerledes. Så ble veldig glad nå. Er glad for at du likte bildet og at det inspirerte deg :-)

Kari
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu