Lisboa
Litt kjedelig, eller?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-11-11 20:40:23
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon Coolpix 3700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger258
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_114291} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .

Savner et eller annet levende vesen; et menneske, et dyr, en fugl eller et eller annet som bryter litt. Ser ut som en stille og rolig bakgate. Synes kanskej komposisjonen kunen vært bedre. F.eks lavere med vinkel mere rett nedover trappa med fokus på trappetrinnene og sideveggene ned til bakken der nederst - men det hadde jo blitt et annet bilde. Men en ok dokumentasjon av karakteristisk middelhavsarkitektur har du fått til.
Steinulf L.

Mye gode råd over. Mer spennende i fareger kanskje?
Avsluttet .

Tror jeg ville beskjært bildet litt i toppen, rett over den store gatelampa. Fjernet noen forstyrrende elementer. Da synes jeg hovedmotivet (trappa) ville fanget blikket bedre. Spennende motiver å jobbe dette, og passer godt i s/h
Inger Lene H.

Takk for tilbakemeldinger. Jeg har dessverre klart å slette fargeversjonen av dette bildet... :/

Har kuttet etter råd fra Kjell, men når det gjelder å fjerne forstyrrende elementer er jeg laaaangt fra god nok i PS (samtidig som jeg egentlig er litt motstander av å foreta slike endringer i etterkant.. ;)

Tror jeg liker v#2 best selv! ;)

-il
Kay R.

Hei...

Ble jo fint dette. Liker tonevalg...
Gjør ikke noe særlig at det ikke e liv i gata når det e liv i bildet...!!! :-D
Ser teknisk bra ut...

MVH Kay:-)
Hege J.

Hei Inger-Lene!

Trivelig bilde! :) ...men det første jeg tenkte da jeg så det var at det skulle vært i farger. Synd du hadde klart å slette den utgaven da! Uansett så er bildet godt slik det er nå også. Likte versjon #2 best. Forøvrig minner bildet om trikkebildet ditt. Tatt i nærheten?
God helg, Inger-Lene!

Mvh Hege
Johan K.

Heisann
Likte tonevalget her. Når jeg bytter mellom versjon 1 og 2 ser jeg egentlig at versjon 1 faller mer i smak. Får en mer følese av man står høyt oppe. Kunne kanskje vært noe å feste blikket på.

Johan
Avsluttet .

Dette får ikke jeg helt taket på. Mulig fargeversjonen ville vært bedre.

Jeg synes det blir litt for mange elementer- lamper, balkonger, vimpler. Farger skiller dem kanskje klarer fra hverandre? Og så får jeg ikke helt følelse av at trappa går nedover...

Du har mange andre bilder som jeg liker mye, mye bedre.
Inger Lene H.

Takk for kommentarer! Flott at dere sier deres mening, lærer masse av det. Bildet er tatt i en annen bydel i Lisboa...men det er mange bratte bakker overalt.. ;)

Skulle nå inderlig ønske at jeg hadde fargeversjonen også... ;)

God helg til alle! ;)

-il
Avsluttet .

Versjon 2 ble bedre ja:-)
Janne L.

Jeg likte best v 2. Jeg opplever trappene og veggene som hovedmotiv, og da var det bare å kvitte seg med ledninger og annet i toppen på bildet i v1. V 2 ble bra.
Janne
Inger-Lise S.

En stille og rolig gate/trapp. Fine gråtoner. Jeg liker best komposisjonen i v#2. Men jeg ville skåret rett under lampa....Du ser vi har ulike meninger.
Vel,det skal være slik:)

mvh Inger-Lise
Marius F.

Ok bildet Inger Lene. Syntes v2 ble best.

Marius
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu