Hjortekolle på myra
Utstyr
  • Canon EOS 10 D
  • EF 300 MM. f 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger542
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_115016} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Sissel H.

Veldig skarpt og fint bilde. Nydelige omgivelser rundt hjorten, og fin komposisjon. Men jeg syns den virker litt blå i pelsen? Fint bilde.
Sissel
Tom B.

Bra bilde!! Prøv å justere ned blåtonen litt i Photoshop. Tror dette motivet blir bedre med litt varmere lys.. Lykke til!
Jan-Eilert P.

Meget flott bilde av hjort. Har ingen problemer med fargetemperaturen. Den er jo ofte en smaksak også. Bra hjortebilde (nok en gang).

Jan-Eilert
Roger V.

Hei
Flott bildet dette. Pent plassert i bildeflata. Ser ut som om det er litt flatt lys dagen bildet ble tatt. Ser ut som om den har fått øye på deg og er klar til å stikke når tid som helst.

RV
Aslak T.

Flott motiv - et vakkert dyr i fine omgivelser. Fin skarphet og fine fargenyanser. Personlig synes jeg det virker litt kaldt, ville nok juster litt på fargene her og kanskje gått inn selektivt på hjorten og justert den mer enn bakgrunn - for å øke litt kontrast ifht bakgrunn. Utrolig godt fanget øyeblikk, ser ut som om den er klar til å stikke som Roger sa. Keep up the good work!
@ :-)
Svein B.

Nok et pent hjortebilde fra din hånd. Omgivelsene er viktige i dette bildet, og jeg synes det meste harmonerer pent her. Jeg ville nok justert blåstikket noe ned, men det er jo en smakssak.

Mvh
Svein B
Kjartan T.

Jeg synes dette bildet og fargene sier sommerkveld og jeg er fortsatt imponert over alle de gode hjortebildene du presenterer. Kunne jo kanskje ha drømt om at dyret var litt mer uforstyrret, men det blir nok vanskelig? Så langt har jeg fortsatt få hjortebilder som gjør meg stolt.

Men håper du får sett programmet ''Ut i Naturen'' på NRK1, tirsdag 30. november. Der har jeg noen hjortebilder (på video) som jeg er ganske fornøyd med, men det hører med til historien at de er tatt på 200 meters avstand.

Hjorten i mitt nærområde er veldig sky, har du samme problem? Hvor nær var du egentlig her?
Rolf S.

Takk for kommentarene, til Kjartan, Hjortene er nok like skye i mine områder og det ligger mange timer venting for hvert brukbare Hjortebilde eg tar, når det gjelder denne hjorten så fekk eg en hel serie der den kom rett i mot, flere av disse bildene er den ikke observant på meg, avstanden til Hjorten er nok en 40-50 meter her på bilde.
Hjorten er en mine favoritt motiver men det er nok mange bilder eg ikke har og det gjelder særlig Hjort i brunst med brøling og brunstaktivitet i vakre høstfarger som står høyt på ønskelisten.
Når det gjelder video så har eg en kamerat som har profft video utstyr med utskiftbare objetiver og det blir en annen verden når det gjelder arbeidsavstander til viltet i forhold til foto. Eg skal få med meg programmet du refererer til.
Mvh Rolf
Vegard L.

Hei Rolf. Hjorten er et fantastisk dyr. Flott bilde i fine omgivelser. Hjorten virker litt blå som enkelte nevner. Det hadde vært interessant med et bilde der du justerte dette. Jeg vil nok sette av litt tid til hjortefotografering neste år.
Mvh Vegard
Tarjei Ekenes K.

meget pent

god kontakt

pent komponert

enig ang blåfarge

:-D ! son tarjeiav !
Stig B.

Flott miljøbilde, med fint håndtert motlys / sidelys. Fargene er helt ok på min skjerm. Teknisk selvsagt bra, fin positur, bra komposisjon. Får se til sommeren om jeg får til noe. Det var spennende, men tidkrevende, å prøve seg på hjort.

Mvh Stig
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu