Krykkja II
Tok sjangsen på en tur nede i fuglefjellet på Å i Lofoten. Må si det ble en støyende opplevelse, men bilder ble det da. Denne her hadde imidlertid lukket igjen. Prøver meg litt frem med det nye objektivet mitt, Sigma AF 70-200/2.8 APO EX DG. Her er bare et lite utsnitt av originalfila.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma AF 70-200/2.8 APO EX DG HSM
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/80s
  • FilmtypeRaw Iso 200
  • Nei
  • AnnetFri hand støtte
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger461
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_149293} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Steinulf L.

Skarpt og fint, fine fargetoner og fin bokeh i bakgrunnen. Velvalgt utsnitt. Bestått på denne testen.
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Roger.

Gratulere med nytt objektiv!

Skarpheten er upåklagelig, god detaljgjengivelse og fargene ser bra ut.

Et velvalgt utsnitt.

Flott bilde m.a.o.:-)

Inger Anne
Eivind A.

Synes dette ser meget skarpt og bra ut! Et fint fuglebilde. Objektivet ser ut til å yte ypperlig, og som SL sier er bokeh'en meget fin.

Kanskje jeg ville ha kompensert for skyggelyset med hvitbalansen. Akkurat nå er det litt kaldt. Men hvis du opplevde det akkurat slik, så synes jeg du skal la det være som det er. Veldig fine farger ellers.
Roger V.

Hei
Flott at du trives med nyobjektivet.
Et rolig og stille bilde av denne ellers bråkete fugelen. Var selv i Nykvåg i Vesterålen i går, og der er det og et slikt krykkefjell. Skal hilse og si de holder et sabla liv.
Krykka fremstår veldig flott mot den behagelige bakgrunnen, Skarpt, fine detaljer i drakten spesielt i det grå partiet.

Fortsatt god kveld i Lofoten

Roger
Vegard L.

Grattis med ny linse. Fin skarphet og fin dus bakgrunn. Måker er ikke min favoritt-fugl men teknisk godkjent. Her begynner kveldene å bli temmelig mørke. I Lofoten er det vel fortsatt lyse kvelder.
Mvh Vegard
Roger K.

Hei og takker for kommentarene. Objektivet føler jeg yter meget bra. hadde en grundig runde gjennom noen objektiv og tester. Da ble valget her da dette skal være fullt på høyde med Nikon og Cannon sine tilsvarende objektiver. Da blir det vel et greit valg for 1/3 av prisen til nevnte merker. Vegard jeg er vel ikke den som setter mest pris på småmåsen når den hekker mellom husveggene og på tak i byggefelt. Den kan bli ganske så agresiv når den får ut ungene og da vet den å sikte seg inn med diverse skyts. Treffsikker er den også. På holmene skal den ikke være lengre for der er det med tiden blitt dårlig tilgang med mat. Nå skal det jo ikke sløyes en fisk på havet engang. Krykkja derimot reirer på slike plasser som den kan opperere i flokk og samlet. Blir derfor mest bergklipper, men også i fiskevær som gir værn og mattilgang. Lyse kvelder har vi enda, men det siger litt på nå og det begynner å skjømmes litt ved 23-tiden.

..Roger..
Stine J.

Flott måkeportrett med en behagelig og fargerik bakgrunn. :-)

mvh Stine
Jonny E.

God dag Roger

Det ser ut som denne linsa lager gode bakgrunner
nokka som eg setter stor pris på.
Eg synes det e godt gjort og få så skarpe bilda
med lukkerhastigheta rundt 1/60 -1/80 s.
Detaljan e der, enda bedre hadde det blitt med et varmare lys.

Ha en god lørdag

. JonnyE
Tone B.

Hei Roger!

Upåklagelig skarphet på måken! Fin plassering i bildet og en fin avtonet bakgrunn. Fine duse fargetoner i bakrunnen som er meget passende til motivet. Den ser så uskyldig ut der den sitter, men har selv vært på det stedet hvor du har tatt bildet og fytti for et leven!! Jeg er glad vi ikke har det slik rundt husdørene her hos oss :-)

Grattis med nytt objektiv! Kjekt du er fornøyd og det ser jo riktig så bra ut da! Har selv noen sigma objektiver som jeg er strålende fornøyd med. Kjøpte Nikon obj tilsvarende det du har, men tror jeg kunne spart meg noen kroner uten at det hadde gått på kvaliteten! Selv har jeg investert i printer og jobber med å få det på plass! Ikke bare bare å få alt til å stemme, men det er jo litt av morroa også da!

Ha en fortsatt god helg!

mvh Tone
Roger K.

Hei og takker for nye kommentarer. Helt klart et objektiv jeg kommer til å trives med. Denne skrikhalsen og kjappisen betegner jeg nesten som en sensasjon at den kunne sitte stille med lukket munn.

..Roger..
Avsluttet .

Mycket fint fångat! Välexponerat med naturliga fina färger. Absolut intensiv blick! Välkomponerat. Gillas mycket!
Mvh
Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu