Kveld på Nido de Condores #2
Fra campen Nido de Condores på 5270 moh. på fjellet Aconcagua.

Vil ellers minne om at jeg har lagd en enkel personlig hjemmeside: www.randulfvalle.no
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon 80-400 VR
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHåndholdt, VR aktiv.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger412
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_176042} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Erlend M.
Det er vel 13 på dusinet av slike bilder, og dette virker ikke spesielt spennende. Det kunne vært kjekt om bildet viste at dette var et skue ''5270 moh.'', så vi slapp å ta deg på ordet.
André M.
Pent fargeforløp, men motivet opplever jeg som klisjefylt.
Randulf V.
Kan være enig i at jeg ikke revolusjonerer turfotografiet med dette bildet ;-)
Bildet er tatt med tanke på forsidebruk på magasinet Friluftsliv. Tror det kan bli stilig med orange logo i toppen, og titler i svart og blått nedover venstresiden...

Randulf
André M.
Til DET formålet funker det helt sikkert, Randulf. Og selv som illustrasjonsfoto ville det vært stilig med et eller annet element som hadde løftet bildet. Kaffekopp i hånda med dampen i silhuett, for eksempel :-)

Uten at jeg vet det fnugg om hvordan det er å lage en kaffekopp (eller å posere med den) på 5270 meters høyde i Argentina.
Randulf V.
Det er faktisk ganske interessant å velge bilder til forsidebruk. Ettersom man skal plassere på ganske mange elementer i form av tekst, logo etc. er det ofte en fordel med svært ''rolige'' bilder i utgangspunktet, med relativt få elementer - ofte funker ganske kjedelige bilder svært godt når forsida er klar. Dette er som sagt tatt med forsida i bakhodet, men det er uansett morsomt å få tilbakemeldinger på bildet som sådan.

Av en eller annen grunn blir man svært lite kaffetørst i høyden. Tre kopper på 17 dager er ny bunnrekord for meg siden 1994 eller deromkring... Drikke gjør man imidlertid hele tida der oppe, så en kopp hadde kanskje gått an ;-)

Randulf
ingeborg w.
Veldig pent, men ikke så veldig spennende, sånn som du beskriver forsida funker det sikkert bra.
Ronnie S.
Tror absolutt at dette vil egne seg som forsidebilde. Masse plass å skrive på, farger som vil lyse opp i bladhylla i butikken etc etc.. Salgbart.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu