Laget eplekake her for en stund siden og kom da til å ta et par bilder av prosessen.
Man tager 200g sukker og pisker dette hvitt med 200g smør. Tilsett 200g mel og 2(el.3) egg, 2ts bakepulver og masse kanel. 2 epler skrelles og skjæres opp og helles over/dyttes ned i deigen. Dryss over litt kanel på toppen. Stekes i ca 20 minutter (avhengig av ovn) på 200 grader.
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_244845} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Hei Margrethe.
Dette var et morsomt bilde.
Likte godt den brun/gule fargen i både eplet og på bordet under.
Fin komposisjon hvor du ser starten og slutten i produktet.
Artig ja.Håper kaken smakte da:-)
Jostein
Margrethe A.
Nå spiser ikke jeg eplekake - var bursdagskaken til samboer, men takker og bukker for koselig kommentar! :)
Bjørnar G.
Jeg liker dette oppsettet. Enig med Jostein i at brungul farge matcher temaet. Det store bildet i midten med eplet i sentrum blir bokstavelig talt kjernen her, og en symetrisk/sentrumsdominert komposisjon passer godt. Har du forsøkt et stort kakebilde på høykant i stedet for liggende nederst for å øke symetrien enda mer?
Bjørnar
Margrethe A.
Har ikke det, men lager en slik versjon nå iløpet av kvelden og laster opp som ny versjon :)
Takk!
Bjørnar G.
I mine øyne passer dette bildet veldig bra for symetrisk komposisjon, og da ble størrelsen på rammene riktigere nå. Men det ble litt for surrealistisk med kaken på høykant. Jeg synes du burde bruke et bilde der kaken er horisontal men bildeutsnittet på høyden. Hvis du ikke tok det den kvelden må du bake en ny kake ;)
Bjørnar
Margrethe A.
Jeg får nok gjøre det :P Har dessverre ikke noen høykant-bilder av kaken i ovnen :(
Dere får nok se opp for flere ''oppskrift-bilder'' :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Dette var et morsomt bilde.
Likte godt den brun/gule fargen i både eplet og på bordet under.
Fin komposisjon hvor du ser starten og slutten i produktet.
Artig ja.Håper kaken smakte da:-)
Jostein
Bjørnar
Takk!
Bjørnar
Dere får nok se opp for flere ''oppskrift-bilder'' :)