Gråhegre
Gråhegre i miljø
Fin hegre med farger i typisk hegrelandskap.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-01-17 01:35:56
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-01-17 01:37:44
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D7000
  • Nikon 80-400 4.5-5.6 D AF VR-Nikkor ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger93
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_569201} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Veldig bra bilde av Gråhegre Jostein
Jeg likte de usikre stegene til den
Fint utsnitt og fint lys
Stå på videre
Roar K.

Tror faktisk jeg velger meg V2.
For meg ser det ut til at hode, øye og nebb har fått hovedfokus slik det skal.Full dybdeskarphet er slett intet drawback her.
Normalt har jeg sansen for speilinger, men akkurat her ville jeg gjort et kloningsforsøk på "speilstjerten" som stikker opp fra nedre ramme.

Roar
Jostein G.

Takker for kommentarene. Jeg tror jeg lander på å være enig med deg der Roar :-) Jeg så ikke det selv nei... og sideb speilbildet er kuttet tar den nok unødig oppmersomhet ja.
Bjarte W.

Liker utsnittet og den litt artige posituren i v3, med den ene foten litt prøvende på fast grunn, men synes det blir litt lyst oppe. Synes enda det mengler litt på skarpheten, og v2 er den som fremstår som skarpest hos meg.

- Bjarte
Harald N.

Held ein knapp på v2 uten stjert i vatnet, skarpt og klart.

Mvh harald
Tore R.

Synes hele serien var god. Fin dokumentasjon over hvordan fuglen beveger seg over litt usikkert farvann.
mvh. Tore
Leidulf K.

Hei Jostein.

Tre fine bilder av den sky fuglen. Fint lys og miljø. Bra utsnitt og flott dokumentasjon dette.
Men jeg er ikke helt fornøyd med skarpheten, den er bedre på noen bilder, men du bør finne en måte å unngå dette på. Ikke hyggelig å bruke så mye tid ute for å ta bilder og så blir resultatet få bilder hvor skarpheten er bra.

Du er flink og bør ha god skarphet i dine bilder. Finn ut av dette eller skaff deg et bedre objektiv om det ikke holder mål, det er mitt råd.

MVH,
Leidulf.
Jostein G.

Takker for kommentarene. Det går igjen at skarpheten ikke er helt topp og det er jeg enig i. Sliter litt når lyset er svakt. Har kjørt over på RAW nå og skal se om ikke det blir bedre. Fikk noen bilder idag og skal se om ikke jeg legger ut et par stykker.
Odin N. H.

Gode versjoner her syntes jeg. Likte best versjon 2 fordi posituren var best her og kontrasten ble bra. På versjon 2 ville jeg personlig hatt mer av speilingen, noe som kunne gjort bildet bedre og kulere. Vet ikke hvor nærme du var på denne hegra, om det var mulig å zoom litt ut. Det å bruke miljøet som et virkemiddel i dyre/fugle forografi, kan også av og til gi kreative og gode resultater!

Odin :)
Jostein G.
+1
Hei Odin !
Absolutt enig i det du skriver. Det skjedde veldig fort at hegra kom nærme kamuflasjen, og da litt til side for kamuflasjen. Jeg var nærmest ute av kamuflasje og i nitt graders vinkel. Kameraet ble skeivt og jeg måtte rette opp bildene i etterkant. For å få det i lodd måtte jeg stjele av speilbildet og miljøet. Litt synd det for jeg syntes miljøet der er veldig hegreaktig og fotogent...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu