De stolte...
Utstyr
  • Canon EOS5
  • 50mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger479
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_63037} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Kjetil H.

Som bryllupsbilde mener jeg dette var lite bra. Jeg er ingen bryllupsfotograf men bilder i denne sjangeren SKAL og må bildet være bra.

- Begge har øynene lukket, om ikke man har blikk-kontakt må iallefall øynene være åpne (gjerne rettet et annet sted?).

- Rotete bakgrunn, spir/master (?) og halve bein og blomsterpotter har ingenting på ett brudebilde å gjøre. Ikke like enkelt alltid men bruk mulighetene som finnes (større blenderåpning for å viske ut bakgrunn/velg nøytrale bakgrunner, øke avstand til bakgrunn osv.)

- Utsnittet er etter min mening for tett på alle sider, ben/kjole er kuttet nede. Buketten må enten være helt med eller ikke med i det hele tatt.

- Unngå slagskygger, heller ikke alltid like enkelt å unngå sola på slike dager med skyfri himmel men benytt i det minste blitz for å lette opp de skyggene som kommer. Det mest idelle er enten å fjerne/dempe sola og benytte reflektor/blitz(er) om nødvendig.

- Kontrast på bildet, om org. bildet er bedre vet ikke jeg men slik det er vist her synes jeg det er for store kontraster. De mest lyse partiene er utbrent og det mørkeste er beksvart, spesielt på kjolen/høyre side av dressen. Egentlig er dette det ''verste'' med slike bilder, stol ikke alltid på automatikken. Forsøk andre eksponeringer og lysforhold.

Det ble mye pepper denne gang, men forhåpentligvis noe du kan tenke igjennom neste gang? :-)

Om ''formålet med bildet'' er ett snapshot der og da uten videre sermoni er det mer vellykket, men som bryllupsbilde var det ikke bra.
Fredrik J.

Ok... er enig i mye du sier her. Men at det med øynene er feil og ikke gir noe til bildet er feil synes jeg. For det første er jeg så møkk lei de ''vanlige'' rett opp og ned glise til Kamera og si cheese bildene. Derfor synes jeg at dette egentlig var ett meget passende bildet fordi de i tillegg til å utstråle lykke, viser at de er stolte/kry over denne dagen. Siden de begge har hevet hodet og øynene lukket ser man at de virkelig nyter øyeblikket. Og de er ikke oppstilt for foto så det ble til å kaste seg rundt for å få tatt det bilde hehe. Er vel heller ett snapshot som du sier. Utsnittet er helt klart ikke perfekt.
Kjetil H.

Er endelig svar avgitt??? :-)

Njo, er enig i det du også skriver. Vet ikke om det kom så klart frem men det jeg mente med øynene er at de ''må'' være åpne. Ikke nødvendigvis med direkte øyekontakt, men gjerne mot hverandre eller mot ett felles fjernt punkt. Nå synes jeg de nesten ser anstrengt og ikke fullt så lykkelige ut. Bruden smiler og ser lykkelig ut for meg, brudgommen ser mer ut som om han er midt i ett tilgjort glis?

Øynene lukket hadde kanskje gjort seg under kyssing e.l (uten å gå i dybden hva jeg mener med ''eller lignende'' :-) Uansett, smaken er som baken, du skjønner sikkert tegninga :-)
Fredrik J.

Neida det er ikke noe endelig svar, men det er slik jeg ser det:-) De er jo mine venner så jeg er jo en smule preget av det. Når det gjelder brudgommen så tror jeg ikke han klarte å glise like mye som han villle, men ansiktet har visse fysiske begrensninger hehe...Setter veldig pris på kommentarene dine og håper du kommenterer mine fremtidige publikasjoner også;-) Pepper er litt digg også!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu