- nivèles multiples -
Gatefasade i Calpe på Costa Blanca-kysten i Spania - juni 2002.
Bildet inngår i albumet Reiseminner - - - nært og fjernt.
Utstyr
  • Olympus Camedia 1400 XL
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger212
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_70759} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Hans Olav S.

Jeg er ikke så flink i fransk, men kan at tittelen betyr ''Flere nivåer''. Fine linjer og plan her. Først så det ut som det var massevis av mennesker på bildet, men det er visst bare de to nederste skikkelsene som er ekte mennesker. Hvor har du tatt dette bildet, og hva er de tegnede menneskene for noe?

Fin illusjon du har laget. Liker bildet.

MVH
Hans Olav
Knut L.

Hei Hans Olav
- og takk for at du en sen nattetime sender meg en hilsen med kommentar.
Nå er det slik at bildet er tatt på Costa Blanca-kysten i Spania, nærmere bestemt i en by som heter Calpe. Tidligere var dette en liten fiskerlandsby, - men da den omgitt av fantastiske strender er byen og omgivelesene nå heller turistifisert. I den såkalte ''gamlebyen'' har man vært flink til å ta vare på de opprinnelige husene som i all vesentlig grad er hvitmalte og som man elsker å dekorere med ''fresko''-malerier og illusjoner av ymse slag.
På veggen, som motivet er hentet ifra og som vender ut mot en bakkete gate, har man mellom tre eksisterende vinduer således malt inn en trapp opp til en terrasse med himmel (!) og befolket dette området med figurer fra nåtiden. Videre er malt på to nisjer i første etasje med statuer av en fisker med fiskekasser i den ene og to historiske ridderfigurer i den andre. På gaten er de to levende skikkelsene; en turistdame som hilser ''Hola'' til en urinnvånerske på vei nedover gaten, - m.a.o. det foregår noe i på flere plan eller nivåer, og så kan jo en og hver betrakte det fangede øyeblikk og lage sine historier.

Slik er det bare. Og arti' at du liker bildet, som det egentlig ikke er noe fiksfakseri med.

mvh
Knut


Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu