Kitschy greetings from the Big, Bad Bully.
Ser mobbedebatten raser, og jeg leer ikke på et øyelokk. Er på total mobbeavvenning, lever på gulrøtter og havregryn og drømmer søtt om Liner med labber. Fotografisk har jeg ingen ting å tilføre for tiden, men kunne ikke la være likevel. Savner jo dotten, og får abstinenser etter bare en liten uke, men den tar så fordømt mye tid !
Utstyr
  • Nikon cp 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger790
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_79215} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (40)
Karianne H.
Hei! Knallfine farger...! Jeg blir litt sånn Hellas-inspirert når jeg ser på bildet p.g.a. blåfargen. Hvordan har du fått den nydelige fargen? Karianne ;-)
Jostein M.
Sier ikke mer: DEN BLÅ LAGUNE :-)
Mvh
Jostein
Karianne H.
Hei igjen! Har kikka på alle bildene dine og utfra det jeg så, så er du vel en dyktig fotograf og ikke en amatør? Karianne.....
Fred S.
Takk, takk; må nesten svare Karianne når jeg først er logget inn: ''Flattery won`t take you anywhere'', er det ikke så det heter. Ikke for det, jeg er et takknemlig objekt å smigre; så takk; men jeg er så absolutt amatør. Men for all del, Karianne; mer, mer.... !
vh fred
Ole Martin T.
Enda et praktfult bilde. Litt søtere og mer uvirkelig denne gangen, men dog. Får nesten en undervansfølelse av lyset som kommer ned i bildet. Du er utrolig flink til å finne de riktige øyeblikkene. Jeg leter og leter, men du tar bildene:-)

Veldig bra, og jeg ser frem til mer fra deg.

mvh - Ole Martin
Linn Kr. S.
Får en Lord of the Rings følelse når jeg ser dette bildet. Sitter bare å venter på at the fellowship skal komme padlende ut av tåka. Absolutt nydelig!!!!!!
Knut L.
Fin komposisjon, - og for all del; - nydelig blåfarge.
Det ville vært arti' å vite hvor og hvordan.

Flott bilde.

mvh
Knut
Kenneth P.
Gir deg bare klapp på skulderen denne gang. Nydelig bilde.

mvh Kenneth
Fred S.
Innom, og ut igjen, må skrelle løk for kona. Selv sjefsmobbere blir føyelige når kona krever jobbing. Men si meg, liker dere blåfargen da ? Selv synes jeg vel egentlig at jeg har skrudd for mye på tastene her, men poenget var jo dette med ''kitschen'' igjen, da.
Blåfargen, Knut ? Den har jeg laget i Photoshop, og det er såre enkelt. Du spør også ''hvor'', men dette kunne ha vært hvor som helst, det eneste en trenger er slike lysforhold, og de er kanskje litt sjeldne. Jeg står forøvrig på en bro på en traktor vei langt inne i skauen; elva har dannet en slags ''lagune'' akkurat her.

vh fred
Laila Marie S.
Veldig bra.Venter på at en engel skal åpenbare seg her...
Knall blåfarge her.Effekten av lyset i vannet ...jepp.Bra.

mvh
Laila :)
Line Kristin W.
Hehe ... ja, blått er jo beroligende, Fred :-)

Labb & Lanke burde kanskje foreslå ny, Fred(s)blå design på Dotten ;-)

Lekker farge og magisk lys fra tørst sol (?) :-)

Synes ikke du har vært like heldig med spillet i vannet, de større, lyseste partiene er ganske ...hrm ... dottete.

De halve bladene under den øverste grenen og helt nederst ville jeg mobbet rett ut. Det blir bare grams som gjør resten av grenene unødvendig rotete.

Teksten din ... hehe, jeg ler skvattet av meg! ;-D

- Line SlakterLanke ;-)
Marit E.
En anelse litt for blått for meg, Fred. Trur eg.
Men liker veldig godt lyset i bildet, blir nesten en sakral stemning.
Godt at du får abstinenser etter en uke da. Du skal se når våren kommer, da kommer også KJEMPEINSPIRASJONENE.

mvh
Marit
Avsluttet .
Meget stilerent og BLÅTT!!
Blått er rått....eller hva?
hehe....

Mags
Steinulf L.
Jeg synes dette var lekkert. Men jeg er en enkel sjel...
Bjørn H.
Hei Fred ..

Et herlig lys du har fanget her ...

Ser og ser, og ser og ser ...

Trur jeg har kommet fram til at opplevelsen kunne vært mektigere uten buskene ...

Ellers er jo blått så flott, men hva med litt mindre ?

Bjørn :¤

monica p.
Tenk deg en naken mann som stiger opp i det tjernet da...........SUKK!!!
Lekkert, flott med de greinene, de bare MÅ være der, fargen er helt super osv.
OK, dette ble veldig BLA BLA BLA, men sannheten er at jeg mente hvert ord.
Mvh Monica:o)
Avsluttet .
Nydelig deilig blåfarge. Motivet var kanskje ikke av de mest spennende, men det er liksom ikke poenget her.. En lekkerbisken.
Fred S.
Takk for kommentarer, både til kritiske og ukritiske , enkle og kompliserte sjeler ..
Og det kaller du slakt, Line ? Hadde egentlig ventet meg litt kraftigere kost. ''Killing me softly'' kan vel til nød gå an som en beskrivelse av den ''slakten''. Marit; jovisst er det for blått. Og Monica, ..må bare beklage at jeg ikke kan by på en naken mann i dammen min, men det er liksom ikke min greie. Men tror deg når du sier at du liker dette. ...og du kan gjerne få komme å være modell i tjernet mitt.....
vh fred
monica p.
HeHe, det tror jeg at jeg overlater til noen som egner seg på trykk/bilde:o))
Mvh Monica:o)
Bergliot E.
Fantastisk flott bilde. Likte de greienen som stakk fram her....ja, likte hele bildet. Spennende og klar fin blåfarge.
Tro om det er et par ''beinlause'' som stikker diskret opp av vannet dær bak for å hilse på.....

Bergliot:)
Ketil M.
Likte dette!
Jóhann Á.
Hei Fred!
Koselig at du stakk innom på tirsdagen! Har absolutt tenkt å få med meg denne utstillingen deres!
Bildet, tja, passer vel best som cover på et tidskrift til Pinsevennene! ;o) Det som gjør bildet er jo lyset fra toppen og disse strålene som du har vært veldig flink til å fange. Er mindre begeistret for løvverket til høyre, men skjønner at noe må man kanskje ha i tillegg til lyset. Eller???
Fred S.
Takk for nye kommentarer.
Hei, Johann, og takk for det. Namsos Fotoklubb ser ut til å være et interessant forum; møteledelsen din var ''laid back'' og fin, så jeg skal vurdere medl.skap , men ikke før til høsten. Jobber med utstillingen nå, når en slik sjanse dukker opp, må en jo bare slå til; det er Ole Martin sin ære dette, han har de rette kontaktene på Vikna. Bildet ? ..Synes ''Pinsevennene'' var et topp forslag, det eneste stedet det passer er nok som cover på et eller annet religiøst magasin. Egentlig er den blåfargen for jæ.......... , men jeg kunne ikke dy meg.
vh fred
Cathrine K.
Kult bild veldig søkende og enkelt . Lyse er nesten litt helling
kjempe bra flott stevning ........bra utsnitt.......Cat
Kurt S.
Prøv å få det solgt til menighetsbladet. Ville passet ypperlig som forsidecover -:) Det var ikke negativt ment.
Synes bildet ble strålende flott. Tror det ville blitt kjedelig uten buskene til høyre, så de bør nok være med.
Ellers er nå jeg veldig glad i blått slik at fargetonen ble helmaks etter min mening.
God helg.
mvh Kurt

Brita Helen E.
Et meget flott bilde som jeg likte godt:)
En nydelig blåfarge og flott lys samt en god komposisjon gjør dette bildet bra!

Mvh Brita...
Siri Elisabeth J.
Noen abstinenser er kjipe, andre gode. Dette må vel være av de gode??

Grenene har du jo der helt bevisst og de er absolutt med på å ''gjøre'' bildet. Meeen jeg kunne også tenkt meg bare vannet og lyset.

Blå fargen er helt på kanten og akkurat passe:-)

Mvh Siri :-)
Arne S.
Det må stå en myk mann bak et slikt bilde. Ingen negativ egenskap for en mann, men bildet ble i søteste laget. Heldigvis er den ingen nakne kropper her..

Rune N.
Kitschy? Kanskje, men jeg har aldri hatt sans for slik båssetting. Liker bildet, jeg. Også blåfargen, den gir bildet et drømmeaktig preg.

mvh
Rune
Tom A. T.
Etter bildet å dømme øyner jeg et ørlite håp, også for deg ;o).. Må nok innrømme at jeg liker bildet jeg også.
mvh Tom T
Fred S.
Takk igjen: Interessant å se de svært forskjellige reaksjonene på dette bildet; jeg må innrømme at jeg har lagt det ut med et snev av ''la dem spise wienerbrød'' -kynisme involvert: Denne blåfargen vil jeg f. eks. ikke være bekjent av, men jeg vet forbannet godt at den slår an.

''Et ørlite håp, også for meg'', Tom ? Den lurer jeg litt på, håper du kommer med noe oppklarende.

Likevel din som er mest finurlig, Arne, må kommentere den. Vi har nettopp avsluttet en fin sammenkomst nå i kveld/ natt, fire par pluss/ minus seksti, og vi oppdager jo etterhvert som livet går sin gang at vi har blitt flinkere til å forholde oss til oss selv og våre mangfoldige sider, og til å snakke om dem : Også våre ''myk mann''-sider har vi diskutert i kveld, og jeg har liten forståelse for de som tegner også denslags svart/ hvitt, vi er tross alt sammensatte vesener: Tenk om jeg f.eks. skulle ''dømmes'' bare utifra en kombinasjon av bildene mine og de ''stuntene'' jeg har gjort på diskusjonssidene; dottens ''bøddel'', det blir sikkert et forvirrende resultat for noen. Problemet er, som mange har påpekt de siste døgnene, at vi forholder oss skriftlig til hverandre, og at misforståelser kan oppstå av den grunn.
Nåvel: Ja, Arne, jeg er også en ''myk mann''. Jeg er i det hele tatt ganske mye, er stolt av å kunne si at jeg er et sammensatt og komplisert menneske, og håper at de bildene jeg legger ut reflekterer nettopp det. Dermed er det ikke sagt at motivasjonen min for å legge ut et bilde er den samme hver gang: Jeg er, som sikkert noen har oppdaget, glad i å bruke ironi, og flere bilder jeg har lagt ut er ironiske kommetarer til bl. a. dot.no. Skjønner at det ikke er så lett å se det, men hvis dere vurderer f.eks. dette siste bildet litt kritisk, kan dere kanskje finne ut at jeg ikke nødvendigvis har lagt det ut fordi jeg synes det er så flott.

Som sagt, jeg er også '' en myk mann'', men dette bildet sier ikke så mye om akkurat den egenskapen, heller tvert i mot.

vh fred
Tom A. T.
Ikke noe å lure på det Fred. Du sier det egentlig best selv i din egen kommentar over her. Det var bare det at ditt forrige bilde bilde nr. 102581 og i tillegg div medlemskap ( ikke noe galt i det, for all del ) fikk meg nesten til å tro at du hadde lagt vekk det litt sære fredstrømmepreget som vanligvis er så tydelig i bildene dine. Her er det på plass igjen. Selv blåfargen klarer ikke å skjule det.
Ble det klarere nå? ;o)..
mvh Tom T
Fred S.
Ja, Tom, for all del, og ikke forstå meg dit hen at det var noe ''aggresjon'' i spørsmålet mitt. Ren nysgjerrighet på hva slags håp det dreide seg om. Det er vanskelig å frigjøre seg fra ''sin'' stil, kanskje har jeg ikke lyst til det heller, men har samtidig en tanke om at jeg må ''komme meg videre'' rent fotografisk. Men lett er det ikke....

vh fred
Arne S.
Det skal ikke være lett. I så fall ligger det jo ingen fotografisk eller menneskelig utfordring i det. På den annen side, dersom du føler at tåkeheimer og drømmekulper er ''deg'', så for all del fortsett med det. Du har jo en stor tilhengerskare, og kosekommentarer er sikret i rikt monn.

Nils L.
Her synes jeg det tar litt av med blåfargen. Minner om fargen på noe av det godteriet ungene gjerne vil ha, men jeg helst ser at de ikke får..... :-)
Mvh Nils :-)
Rine K.
wow! det er alt jeg har å si!

hilsen rine*
Marina R.
Bare nydelig!!!!

Marina
Fred S.
Takk for nye og blandete reaksjoner. Enig med Nils i at unger ikke skal stappe i seg noe som her en slik farge. Men apropos ''godterier''; kanskje jeg har valgt fargen av sentimentale grunner; min kjære mor var glad i en likør med denne fargen. ''Parfait Amour'', het den.
Rine og Marina er tydeligvis glad i likør, takk for ''wower'' og utropstegn !

vh fred
Susanne J.
Fantastisk bilde!.... Finner nesten ikke ord.
Dette gikk rett i hjerte.

Susanne
Ina W.
oi! dette var vakkert! nydelig blåfarge og flott lys. hadde ikke blitt det samme uten bladene heller. supert!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu