Ingemar B.
Utstyr
  • Nikon F5
  • Nikkor AF 18 2.8D
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/25s
  • FilmtypeFujichrome Provia
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger137
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_980} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Kjetil H.

Hvorfor ga du ikke personene foran deg et tupp i baken og ordre om å fløtte seg? Det hadde hevet bildet fryktelig mange hakk.
Frode J.

Må si meg enig med K.H., de personene forran ødelegger hele greiene, spesielt når du bruker blits som også treffer dem. Kanskje en kabeloverføring og plasering av blitsen forran dem ville hjulpet. Hvis du skulle ha dem med.
Eivind N.

Hvis dere ikke begynner å forstå dere på snow/skateboard bilder gidder jeg ikke å sende inn flere bilder... For det første er de tre gutta foran meg de mest respekterte og anerkjente snowboard foto og filmfotografene i verden. For det andre så synes jeg og de jeg har solgt bildene til at disse folkene får bildet til å bli mer stemningsfylt når de er med på bildet. Bildet får en helt annen story.. (For dere har jo det ingen betydning. Dere er heller ikke målgruppen for snow/skate bilder..) En siste kommentar til Frode: På denne photo-session som var i Sverige var det brukt 8 forskjellige blitz anlegg som var brukt av 4 forskjellige fotografer. Trikset var da å finne ut hvilken blender gutta brukte. Og satse på at traff blitzen dere. Selv hadde jeg med meg to blitzer som var styrt med radiomottaker...
Avsluttet .

Nå, nå Eivind, kan du ikke se at du har en misjon her - jeg er en av de som har lyst å lære å ta bedre action bilder og trenger at folk som deg kan sende inn bilder og gi inspirasjon og ideer. Synes det du skriver i siste innlegg er veldig bra og interessant - ikke ta vår uvitenhet som kritikk, men se heller på det som din oppgave å lære oss hva det du driver innebærer av utfordringer.
Avsluttet .

Ps: synes at bildene dine jamt over er glimrende!
Stephen F.

Kjetil, personene i forgrunnen fyller ut et tomrom i bildet. De bidrar med å rette oppmerksomheten mot hoved motivet.

Så til det som hever bildet yterligere er at fotografen har gitt ''artisten'' mye omliggende luft rundt seg. Dermed faller bildet til ro.

Prikken over i`en er at snowboardern befinner seg inne i en trekant. Dermed blir han hoved motivet med stor H.

Så til en helt annen sak. Eivind,du virker oppgitt over andres ''uvitenhet''. På meg virker det noe ''dumt'' når du truer med å ''boikotte'' foto.no. ''Er de så dumme, så kan de bare ha det så godt, Haaaaa''.

Fortell heller hva du mener er bra med bildet, uten å legge ved en syrlig undertone.

Enig med David. Bildene dine er glimrende. Ga meg faktisk et visuellt kick. SÅ, ikke ta fra meg den gleden.
YNGVE Olsen S.

Arroganse kommer man ikke langt nok med.
Det finnes sikkert mange flinke fotografer med litt opplæring i hva sporten dreier seg om som kunne fikse SnowBoard-bilder gfanske glatt. Fikk selv kraftig med pryl av de lokale helter etter første gang jeg fotograferte gutta på brett. Det skulle ikke mere til enn at neste gang ble det en liten dose skryt, og det uten å lese alle disse magasinen som menigheta abbonerer på...
Stå på, folkens!!!
Kjetil H.

Kanskje jeg har misforstått hele settingen her. Jeg trodde de funket slik at man så på et bilde, kommenterte det ut fra sin egen smak og forutsetning, og fikk en saklig tilbakemelding/begrunnelse fra fotografen. Å argumentere med at personene foran er anerkjente fotografer synes jeg er helt uten mål og mening. Hadde bildet blitt dårligere om det var Karsten fra Drøbak som sto der?
Det er mulig jeg og de fleste brukere av FOTO.no ikke har buksa langt nok nede på knærne til å forstå bildene dine, men det er ikke dermed sagt at vi ikke er interessert i å lære. Så derfor: Fortsett å sende inn dine ellers glimrende bilder, men vær konstruktiv og ikke arrogant i kritikken. (Kritikken til mitt Chamonix-bilde var bra, jeg lærte noe av det.)
Dag T.

Jeg er i den heldige situasjonen at jeg ikke har peiling på sport, og da heller ikke snowboard, men dermed er dette bildet langt mer interessant enn alle bildene av folk med en planke på beina som svever i det store intet. Ikke mobb oss sportsanalfabetene !
Gunnar M.

Slutt å sutre. Har sett mer kreative blitz bilder, men det er ikke akkurat lett å få til bilde der og da. Men litt mye lys på menneskene foran er nå min mening
Frode E.

Veldig enig i det Hagen skriver Terje Håkonsen nykker(image) er vel ikke mye å stå etter.
Eivind når jeg kommer til Oslo blir jeg gjerne med på en foto-tur.
A S.

Flott bilde av tre rygger. Og bildet får en ekstra dimensjon når jeg leser at de tre ryggene er flinke til å ta bilder. Synd at den flyvende personen i bakgrunnen ødelegger en fin og gjennomtenkt komposisjon.
Johannes B.

Leste fjøl her i dag,
MMmmmmmm. du er god....
Liker godt dette bilde..
Tommy J.

Drit i å krangle om buksa på knærn eller ikke! Hadde du tatt vekk personene som står forran ville du stått igjen med et helt almindelig snowboard bilde som vi har sett 163 ganger før. Nå har du et snowboard bilde med litt dybde, fortelling osv.
Men det du kunna gjort var å redusert blitzen litt... personene blir litt for lyse spør du meg. Men ellers har du noen av de råsete snowboard bildene jeg har sett. TAKK!
Eivind N.

Velkommen i klubben Tommy. Jeg er helt enig i at jeg burde undereksponere personene i forgrunnen med en el. to blendere.. (Husk at neste nummer av Snow-/Skateboard bladet ''Fjøl'' kommer ut den 27 april... :-)
Terje m.

Kjempe fett bilde Németh! Gleder meg til å sjekke ut neste nummer av ''fjøl''....
Thore A.

Ikke det verste snøbrett-bildet jeg har sett. Jeg vet at Nemeth komponerer i søkeren og aldri beskjærer bildene sine fordi han liker å utnytte formatet. Jeg ville imidlertid kuttet vekk en del av den svarte natta i toppen av bildet. Da hadde brettfyren hengt i overkant av bildet og skapt litt mer høyde i motivet. Uten beskjæring synes jeg bildet viser at fyren ikke hopper så veldig høyt - det er jo masse plass over han.
Den gule hansken nederst i bildet ødelegger også litt - samtidig som jeg er enig at personene i forgrunnen burde vært noe mørkere. Men det er nok ikke lett å jobbe under slike lysforhold som her...

PS. Jeg ville foretrukket at brettfyren var skarp - ikke boblejakka til denne verdenskjente fotografen.
Kenneth E.

En klassisk Backman air. Fotografene i forgrunnen gir bare et inntrykk av at dette er en happening som blir fulgt med stor interesse av snowboardmedia og de gir bildet litt mer ''party'' stemning enn hvis du bare hadde sett en hvit vegg.
PS!!! Er det MackDawg om filmer rett foran deg?
Eivind N.

Stemmer Kenneth.. Gamle fete Mack stilte opp med 16mm film utstyret sitt. Gleder meg til å se hans neste film (blir nok feter enn noen gang.).. Hvis du ikke var på Volcom Stone Fam. Gatheringen som var i Sälen har du gått glipp av årets feteste snowboard kjøring.. Trust me..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu