Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Photoshop Trinn 2 - Advanced m/ Lightroom

Trinn 2, 22.-26.4. Kr. 6.700,-., er for deg som kan en god del Photoshop, men trenger finpuss av workflow, lære de mest avanserte funksjoner, lære virkelig god printteknikk, og ikke minst lære Lightrooms funksjoner som supplement (Kan utelates, da sparer du 1000 kr. og en dag). Etter dette er du en sann spesialist i Photoshop!
Trinn 2 – Advanced-kurset med Adobe Lightroom.
Photoshop er blitt enormt stort, med et vell av funksjoner. Vi mener at dette er Nordens mest omfattende og grundigste Photoshoputdannelse, og er glade for at Fotografiakademiet Vågå Hotell, nå på det 5. året, fortsetter med Sören Lindqvist og Conny Nord som samarbeids-partnere. Vi har både avanserte amatører, profesjonelle fotografer og billedbehandlere på kursene. Noen får det hele dekket av NAV som omskolering eller tilsv. Disse kurs er også en naturlig videreføring for alle ”digitale” på Morten Krogvold-kursene. Siktemålet er å oppnå det visuelt best mulige sluttresultat om det så er på skjerm, eller papir, og at undervisningen legges opp slik at du virkelig husker det du har lært på kurset.. Les mer, så begrunner vi hvorfor vi mener at du nettopp skal ta denne Photoshoputdannelsen.

Dette er kurset for deg som har erfaring, men trenger å forbedre din effektivitet mht workflow, lære de smarteste måtene å gjøre ting på o.s.v. I Photoshop er det ofte mange måter å komme i mål på, men ikke alle er like gode, eller like raske. Det er på dette kurset du lærer finessene. Vi begynner med skjermkalibrering med spesialinstrument, og du kan bestille tilpassede printprofiler til akkurat din printer og dine favorittpapirer (begge deler mot rimelige pristillegg). Det er selvsagt nødvendig at skjermens justeringer og printerens innstillinger er ”i takt”, skal resultatet bli godt. Vi arbeider intenst 10-12 timer pr. dag, slik at du får mye mer læring enn et ”kl. 9-17-kurs i byen”. Vi går kort gjennom nyhetene i CS4, men klarer deg fint med CS3.
Siste dag på Advanced-kurset går vi gjennom Adobe Lightroom i ”kortversjon”. Den som ikke ønsker dette, kan droppe denne dagen og får 1000 kr. ”rabatt”.
Detaljert kursopplegg finner du i linkene nedenfor.

Kun opptil 15 studenter og to instruktører gir maksimal læring og utbytte. Læremetoden er bl.a. at du selv jobber på din maskin parallellt med at Sören kjører PC med projektor og Conny forklarer fra lerretet. To samkjørte instruktører er utvilsomt den beste pedagogiske metoden. I plenumsarbeidet benyttes øvelsesbilder, i det individuelle arbeidet brukes dine egne bilder, med instruktørassistanse. Detaljert kursagenda og mye mer finner du på http://web.mac.com/lindqvist_nord
Du melder deg på på
www.fotografiakademiet.no
Ring gjerne Kjell Solli, som selv er fotograf og administrerer kursene: 92615884, eller mail ham på mail@kjellsolli.no.
VELKOMMEN!
 - Sören og Conny lærer deg Photoshop
Sören og Conny lærer deg Photoshop
 - Fotografiakademiet, Vågå
Fotografiakademiet, Vågå

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu