Når det regner ute...
det er da man blir nødt til å finne på noe inne. Da blir det dråpebilder!
Bildet inngår i albumet Dråper - Når jeg ikke kan fotografere ute, så blir det dråper.
Utstyr
  • Canon 300D
  • Canon 18-55
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/22
  • Lukker1/200s
  • FilmtypeIso 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger703
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_67731} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Venche J.
Stilig disse dråpebildene. Bruker du blitz?

Wenche.

Thomas B.
Blitz har blitt brukt ja. Brukte bare den interne blitzen. Følte at det var unødvendig med noe mer lys her, og hadde ikke noe å bounce imot som hadde gitt noen bedre effekt.
Stig B.
Der fikk du det endelig til!!!!! Jeg lurer på hvilken filmkostnad du ville hatt om du hadde lånt mitt gammeldagse filmkamera :-). Interessant farge, og du har truffet bra på skarpheten. Utsnittet kanskje noe trangt???
Mvh Stig
Thomas B.
Filmkostnaden hadde nok blitt høy ja. Av de 283 bildene jeg tok, så var bare 3 stykker i den klassen som dette, og jeg synes nå ikke dette er perfekt heller. Når det gjelder utsnittet, så må jeg ærlig innrømme at bakgrunnen ikke var så pen utenfor dette, da jeg ikke hadde regnet med at dråpen kom til å ta så mye plass.

Inger-Lise S.
Likte dette! Og IKKE bare pga blåfargen,selv om den er fin! Hmm...Har prøvd selv,men får skylde på kameraets begrensninger....Jo,dette var stilig!
Hilsen Inger-Lise
Thomas R.
OK, dette var virkelig flott!! Jeg har prøvd på endel dråpebilder selv (ta gjerne en kikk! :-) ), og vet det ikke er lett å treffe! Har omtrent samme vellykkethets-% som deg tenker jeg.... Flott lys! Hvordan har du fått det blått? Fortell gjerne litt om teknikken din, og hva slags belysning i tillegg til blitz...

TR
Knut Ådne F.
Fint dråpebilde! Dråper er gøy! bilde nr. 83106

KnÅdne
Thomas B.
TR: Det største problemet mitt på tidligere forsøk, har vært skarpheten, så her stilte jeg manuell fokus etter å først ha sett hvor dråpene landet. Når det gjelder lyssetting, så brukte jeg kun den innebygde blitzen. Har prøvd flere varianter med spotter og stor ekstern blitz, men er egentlig mest fornøyd med det slik. Blåfargen har jeg fått ved å legge en blå plastpose nedi vasken, og satt en glassbolle oppå.

KÅF: Jeg husker faktisk da du la ut det dråpebildet, og det var faktisk det bildet som inspirerte meg til å prøve.
Geir Helge S.
Dråpebilder er gøy ja! Dette synes jeg var et av de bedre av sorten.
Min erfaring er at ekstern blitz rettet mot hvitt tak gir fin belysning til dråpebilder bilde nr. 53938
Geir
Thomas R.
Takker for tipsene Thomas B! Jeg har også forsøkt med en blå plastpose i bunn, men det var ikke helt vellyket....Kanskje trikset med glassbollen oppå funker. Uansett, slike bilder gir en inspirasjon, og det er vel mye av vitsen med denne siden? Må hjem å prøve! bilde nr. 87855 Dette er vel mitt beste så langt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu