Bilde Navn Info
Eivind Brandsnes
Hobby fotograf fra Hamar. For det meste mote/fashion og reise fotografering.
Mer info - Se bilder
Eirik Gustavsen
Har undervist i foto siden 2007, og har arrangert fotoworkshoper i Sør-Afrika siden 2011..., men det er fortsatt mye igjen å lære :-)
Mer info - Se bilder
Oda Hveem
Min intensjon er å perfeksjonere mi eiga måte å uttrykkja meg på, om det så er visuelt – med fotografi, form og farge, eller konseptuelt – med idé, bodskap og formidling. Min motivasjon er å skape – sjå idé og utrykk ta form. Eg vil utforske uttrykksspekteret mitt og utvikle mi eiga greie – finne styrken, og finslipe det. Kven kan vel seia kva som er bra og kva som er dårlig når alt kjem til alt?
Mer info - Se bilder
Jennifer Marki
Glad amatörfotograf som tycker om att ta bilder på det mesta. Det blir ganska mycket djur eftersom jag själv har en häst och två katter, men prövar att hitta motiv överallt. Studerar sista året på en Bachelorgrad i Medie-Management på HiG och trivs väldigt bra. Efter studierna får vi se vad livet har i åtanke..om det blir jobb eller kanske en Mastergrad..
Mer info - Se bilder
Lars Nygård
-
Mer info - Se bilder
Joakim Reinaas
....[( )]....
Mer info - Se bilder
Er du medlem av Zoom - studentenes fotoklubb på Gjøvik, men er ikke på listen? Da kan du legge deg til selv her (du må være logget på for at dette skal fungere)
Åpne uskalert versjon i eget vindu