Bilde Navn Info
johnny barø
Mer info - Se bilder
Arnt Bergli
Mer info - Se bilder
Annichen Haugen
Annichen bor i Lofoten , . Elsker å ta bilder . Liker landskapsbilder best. Utdannet Aktivitør og har av den grunn gått grunnkurs i tegning,form,og farge. Jeg er glad i alle former for kunst og liker farger . Jeg startet med speilrefleks kamera Canon EOS 400 D . Så vi får se hvordan tingene utvikler seg :) Jeg er medlem av Lofoten Fotoklubb :) Og Grums Fotoklubb i Värmland. I 2009 oppgraderte jeg utstyret mitt ! Kjøpt meg et nytt Canon EOS 50 D . Mange store og små øyeblikk vil bli fanget med mitt kamera . I 2015 fikk jeg en sølvplakett i Monokrom Kolleksjon , 2 Diplomer . ! En Diplom i Fargebilder Kolleksjon . Og en diplom i eksperimentell . Kom på 11 plass i Värmlandsfoto sin årlige konkurranse ! I 2016 fikk jeg en gull plakett i Monokrom . Og 3 diplomer . En diplom i Monokrom . En diplom i fargebilder kolleksjon. En diplom i kategori eksperimentell . Og kom på 6 plass i Värmlandsfoto sin årlige konkurranse 2016 !
Mer info - Se bilder
Roger Karlsen
-59 mod Hobbyfotograf med stor vekt på naturbilder. Har vært borte fra dette en tid, men tar nå denne hobbyen opp igjen.
Mer info - Se bilder
Kjetil Kuntze
Ivrig fotograferende journalist.
Mer info - Se bilder
Geir Andre Lakselvhaug
Amatørfotograf i ordets rette betydning.
Mer info - Se bilder
Bjørn Olsen
Hobbyfotograf
Mer info - Se bilder
Kenneth Salomonsen
Mer info - Se bilder
Espen Seierstad
Har hatt foto som hobby siden konfirmasjonen, med fokus på slides, natur, reportasje og til dels mørkeromsarbeid. Jobbet noen unge år frilans som fotojournalist innenfor tema miljø og utvikling. Gjenopptok aktiviteten så smått ved å digitalisere meg i 2007. Tar nå enkeltoppdrag ved siden av annet arbeid. Ønsker å formidle noe av verdi. Sjekk også blogg på www.deepecologyphoto.blogspot.com
Mer info - Se bilder
Oona Christine Torgersen
Alltid på jakt etter lyset! Er så heldig å bo i Lofoten,og dermed så er naturen jeg omgir meg med det mest naturlige å studere... Blitt bitt av fuglebasillen i det siste, så det blir en del fugler :-) Styremedlem i Nordland Biofoto. + Lofoten Fotoklubb. Fagbrev som Jernsmed. Se gjerne bloggen min: http://oonatorgersen.blogspot.com/
Mer info - Se bilder
Er du medlem av Lofoten Fotoklubb, men er ikke på listen? Da kan du legge deg til selv her (du må være logget på for at dette skal fungere)
Åpne uskalert versjon i eget vindu