Bilde Navn Info
Kjell Alvestad
Nybegynner som ønsker å lære. Liker å ta med kamera ut på tur. Fotografere natur, planter og dyr. Lære å utnytte kameraet og justere i bildebehandlings program. Har Nikon D3300 og Elements 13.
Mer info - Se bilder
Knut Petter Dimmen
Https://www.knutpettersfoto.no
Mer info - Se bilder
Jan Henrik Djupvik
-
Mer info - Se bilder
Ann Kristin Eikrem
Jente frå Ulsteinvik som er under utvikling innen foto.
Mer info - Se bilder
Trond Hovland
Er ufør da jeg fikk parkinson som 37 åring. Så foto er den store hobbien min. Ellers har jeg samboer og 2 barn. En på 22 og ei jente på 15.Begynte å fotografere i 1981.Hadde et opphold fra 1990 til 2002.Ellers er jeg medlem av fotoklubben "Fotodilla"
Mer info - Se bilder
Don Johansson
På jakt etter det ultimate bilde.
Mer info - Se bilder
Palma Opsal
Hobbyfotografering
Mer info - Se bilder
Jens Inge Ringstad
.
Mer info - Se bilder
Ingeborg E.G. Sæter
Jeg er en ivrig hobbyfotograf som er glad i naturen, og mine bilder er preget av det. De siste årene har jeg fått mer og mer sansen for abstrakte / halvabstrakte bilder - som også blir til i naturen. Jeg kjøpte mitt første speilreflekskamera i 2009, og har siden blitt mer og mer "bitt av basillen", og er mye ute og fotograferer. Jeg er stort sett selvlært, og fanger hele tiden opp noe nytt - og jeg er takknemlig for alle typer tilbakemeldinger, så lenge de er konstruktive :)
Mer info - Se bilder
Steinar Dahlen Vidnes
Er en fotoglad sunnmøring. Eg er ikkje spesielt dyktig men eg får avtil til nokon gode blinkskudd...Likar spesielt gatefoto men prøver meg i de forskjellige kategogrier.. Leiker meg gjerne litt i Photo Element , (photoshop er for dyrt ) men det er ganske lett leiking.. Eg skriver gjerne en kommentar eller to men ta min kommentar for det den er , Berre en amatørs vennlig betraktning , tanker og følelser om bildet. " If I knew how to take a good photographs I`d do it every time " Robert Doisneau
Mer info - Se bilder
Er du medlem av Fotodilla - Ytre Søre Sunnmøre Fotoklubb, men er ikke på listen? Da kan du legge deg til selv her (du må være logget på for at dette skal fungere)
Åpne uskalert versjon i eget vindu