Bilde Navn Info
Tom Arnestad
Mann på 38 år.opprinnelig fra Sogn Og Fjordane. Foto på hobbybasis,jobber til daglig med reklame og grafisk.lager bildekor,skilt osv.
Mer info - Se bilder
John Colbensen
Naturen er en lekegrind og der elsker jeg å leke.
Mer info - Se bilder
Kenneth Enstad
Aktiv hobby kunstner innen foto og maleri, også i kombinasjon.Er sønn av en fotograf, så interessen for foto har jeg hatt siden jeg var liten. Er bosatt i kanskje landets fineste område (Sunnmøre) med fantstisk natur og mangfold.Tar bilder av det meste, men nattbilder, helst på vinteren, er det jeg liker og føler jeg behersker best. Turnus arbeid med lange friperioder innebærer god tid til å dyrke min fantastiske hobby.Også midt på svarte natta ! Har fremdeles mye å lære og det er mye som er u-prøvd. Medlem av Skodje fotoklubb. Norgesmester i foto 2014 (NSFF)
Mer info - Se bilder
Signe Kristina Frostad
Hobbyfotograf og liker best natur/landskap//macro.
Mer info - Se bilder
Arnold Hoddevik
Litt nerdete, blir det sagt. Eg er interessert i foto, datagreier og andre tekniske ting. Eg likar å prøve noko nytt frå tid til anna. Eg likar også å skrive, og har nettopp utgitt bok om Lightroom. Du finn meir om den på arnoldfoto.no
Mer info - Se bilder
Geir Jartveit
Battleground betyr slagmark. Vi er i kamp - hele tida. Det er en kamp mot naturkreftene, det er kulde og regn, storm og uvær. Og ikke minst er det en kamp mot oss selv, det er slit og svette, det er lange timer og lange dager - kanskje i dag skjer det: vi skyter det perfekte bildet. Fotografer verden over lever med den samme drømmen og kjemper på den samme slagmarka. Som mennesker bor vi alle på den samme fantastiske planeten, en liten blå kule konstant truet av krig, nød, forurensing og klimaforandringer. Vi er midt i en økologisk krise - vi kjemper for å overleve. I den kampen har vi alle et ansvar. Som fotografer kan vi gi vårt bidrag ved å avblide og slik dokumentere skjønnheten og rikdommen i naturen rundt oss. Bilder sier mer enn tusen ord, blir det sagt - og det er slike blider vi prøver å skape. Det er virkelig en slagmark der ute. bg-photo.org Jeg kommer fra Ålesund, liker natur og friluft.
Mer info - Se bilder
martin madsen
.
Mer info - Se bilder
Edmund Melkild
Jeg er født i 1961, og bor i Rekdal, ei lita bygd i Møre og Romsdal. I luftlinje ligger Rekdal omlag midt i mellom Molde og Ålesund. Jeg har jobbet i fotobransjen siden 1981, og tok svennebrev i 1994. Jeg har jobbet i mange år som portrettfotograf, men også vært innom reklame og industrifotografering. Ved siden av dette har jeg også jobbet mye med restaurering av bilder, først i mange år med god, gammeldags håndretusj, deretter digitalt. Fra 2004 til 2009 jobbet jeg med labarbeid og bildeproduksjon. For tiden jobber jeg som journalist i ein lokalavis. I det private liker jeg best å fotografere landskap, men er nokså ''altetende'' når det gjelder bilder. Ellers er jeg vel av den konservative typen, og er litt kritisk til overdrevne digitale effekter.
Mer info - Se bilder
Jon Sviggum
Bruker fritiden på foto når det ikke er oppussing på gang. Holdt på i 2 år med digitalt, før det drev jeg med film. Vledig glad i å knipse natur og portrett.
Mer info - Se bilder
Monica Elise Vestre
Amatørfotograf som elsker å være ute i naturen :)
Mer info - Se bilder
Er du medlem av Skodje Fotoklubb, men er ikke på listen? Da kan du legge deg til selv her (du må være logget på for at dette skal fungere)
Åpne uskalert versjon i eget vindu