Bilde Navn Info
Joakim Fylling
Hei! Jeg heter Joakim Fylling, står bak siden fyllingfoto.com Levendes intr. i foto.
Mer info - Se bilder
Svein Gulbrandsen
Amatørfotograf. Holdt på med foto siden jeg fikk mitt første kamera 1964
Mer info - Se bilder
Kjell Hansen
Mer info - Se bilder
Ingeborg E.G. Sæter
Jeg er en ivrig hobbyfotograf som er glad i naturen, og mine bilder er preget av det. De siste årene har jeg fått mer og mer sansen for abstrakte / halvabstrakte bilder - som også blir til i naturen. Jeg kjøpte mitt første speilreflekskamera i 2009, og har siden blitt mer og mer "bitt av basillen", og er mye ute og fotograferer. Jeg er stort sett selvlært, og fanger hele tiden opp noe nytt - og jeg er takknemlig for alle typer tilbakemeldinger, så lenge de er konstruktive :)
Mer info - Se bilder
Ståle Thunem
Har hatt fotografering som hobby i mange år, heilt sidan eg kjøpte meg kamera for konfirmasjonspengane for over 40 år sidan.Har hatt mange typer kamera etter det. For nokre år sidan kjøpte eg digitalt speilreflekskamera. Då opna det seg plutseleg mange muligheter. Gleda over å kunne ''knipse'' eit bilde eller 10 utan å tenke over at det kosta deg noko, var stor. Bruker i dag Canon 6D som eg godt fornøgd med.
Mer info - Se bilder
Er du medlem av Stranda Fotoklubb, men er ikke på listen? Da kan du legge deg til selv her (du må være logget på for at dette skal fungere)
Åpne uskalert versjon i eget vindu