Bilde Navn Info
Leif Erling Aasan
Aktiv hobbyfotograf og leder i Molde Kameraklubb.
Mer info - Se bilder
Sarah Jo Baumann Larsen
Humor er viktig i hverdagen.... Ivrig amatørfotograf som synes det er gøy å ta bilder. Jeg er glad i å fotografere makro i naturens verden. Og jeg vil sette stor pris på å få konstruktiv kritikk og gode tilbakemeldinger på bildene mine. Det lærer jeg mye av.
Mer info - Se bilder
Hogne Danielsen
Nyskapende og tradisjonell
Mer info - Se bilder
Belinda Renee Dragset
Amatør som er veldig glad i å ta bilder, men har mye å lære. Håper jeg kan finne litt tips og inspirasjon inne på siden her. Takknemlig for tilbakemeldinger på bildene mine c",)
Mer info - Se bilder
Eli Sunde Eidskrem
Jeg er en dame som liker å ta bilder, særlig naturbilder, men selvsagt også av barnebarna. Siden jeg ble pensjonist har jeg fått bedre tid til denne hobbyen. Ellers liker jeg å synge ,og har sunget i blandakor siden 1990 her i Molde.
Mer info - Se bilder
Eva Frisnes
Jeg er ei dame med mange interesser, først og fremst foto, som jeg også kombinerer med mine andre interesser, min hund, og klatring som foregår innendørs på vinter, men om vår og sommer så blir det mest ute.
Mer info - Se bilder
Letta Gauseth
Jeg er en positiv og aktiv dame i min beste alder (ikke en dag over) er gift med verdens beste mann, har to vakre døtre, to kjekke svigersønner og to nydelig barnebarn. Jeg har mange interesser men den største av dem alle er å fotografere og redigere. Elsker å ta bilder både av alt som rører seg i naturen, særlig detaljer. Har nå fått meg stort, flott studio i utkanten av Molde. Tar alt av oppdrag innen portrettfotografering. Nyfødt, baby, barn, søsken, familier, konfirmanter, kjærester. vennegjenger, og bryllup. Jeg ønsker å få fram det unike og spesielle i hver enkelt. Tar oppdrag både i studio og på locations utendørs. Rimelige priser. Ta kontakt på epost: lettagauseth@gmail.com
Mer info - Se bilder
Bjørn Ivar Haugen
Fotoentusiast siden konfirmasjonsalderen. Driver mye med printing. Gatefotografering har blitt min "favorittgren".
Mer info - Se bilder
Espen A. Istad
Selvstendig næringsdrivende fotograf med base i Norge. Utdannet ved Norsk Fotofagskole 07-09. Ønsker å beholde foto.no som et kritikkrelatert kommentarsamfunn for etablerte fotografer og amatører som nettopp har beveget seg inn i fotografiet.
Mer info - Se bilder
Vladimir Kovalenko
Jobber som ingeniør. Interessert i fotografi. Tar for det meste landskaps- og naturbilder.
Mer info - Se bilder
Svein Kvakland
Mer info - Se bilder
Arnfinn Malmedal
Ivrig naturfotograf.
Mer info - Se bilder
Terje Mjelve
Liker å ferdes i naturen og fotografere. Er alt-etende, men har en egen sans for makro/naturfotografering. ''leker med linser''
Mer info - Se bilder
Siri Monsøy
.
Mer info - Se bilder
Bjarne Nygård
64-mod. amatørfotograf fra Molde med mennesket i fokus.
Mer info - Se bilder
Marit Ugelvik Sporsheim
Ivrig amatør/hobbyfotograf. Liker best å ta landskapsbilder,kombinert med trimturer ute i naturen..fjell og sjø , men prøver litt annet også..det dukker alltid ett eller annet opp... Ellers så er jeg gift har to voksne sønner og jobber ved en spesialskole.
Mer info - Se bilder
Arne Strømme
- danser med linser -
Mer info - Se bilder
Er du medlem av Molde Kameraklubb, men er ikke på listen? Da kan du legge deg til selv her (du må være logget på for at dette skal fungere)
Åpne uskalert versjon i eget vindu