Bilde Navn Info
Mikkal Berg Hovind
Er meg
Mer info - Se bilder
Håkon Bøygaard
Jeg er en mann fra Gol i Hallingdal, jobber i bilbransjen, og har hatt foto og IT som hobby siden ungdomstiden. Disse to interessene utfyller hverandre godt. Når det gjelder fotografering er det natur som ligger mitt hjerte nærmest, men fotgraferer "alt". Jeg har også et lite fotoatelier som jeg gjerne skulle brukt mere. Atelieret er det mulig å leie for de som er interressert.
Mer info - Se bilder
Chris Eric Bratland
...
Mer info - Se bilder
Tore Haraldset
Fotointeressert halling som bor på Nesbyen. Jobber som freelansfotograf, og har spesiell interesse for naturfotografering og da spesielt fugler. Driver eget prosjekt for fotografering av kongeørn sammen med Børge Jensen fra Gol. Følg med på bloggen.
Mer info - Se bilder
Bjarne Hermundsgård
-Hobbyfotograf -16 år gammel -Fra Nesbyen Er ganske ny innenfor fotografi, så jeg trenger all den hjelpen jeg kan få ;) Til slutt vil jeg si takk til Thomas Mørch som tok profilbilde mitt!
Mer info - Se bilder
Børge Jensen
72mod hobbyfotograf som startet å fotografere i 93. Er mest opptatt med dyr,fugler og naturfoto. Men driver også litt med barneportrett i eget studio. Startet med digitalfoto på nyåret 2004. Driver i dag mitt eget foto-firma: Bjensen Foto. Tar en del freelansjobber for Vg,Dagbladet,aftenposten med flere. Hovedsaklig fotograferer jeg Eiendommer for Megler1 Hallingdal Ta en titt på min hjemmeside: www.bjensen.no
Mer info - Se bilder
Ole-Andre´ Lagmandokk
Freelance fotograf lokalisert i Stavanger. Går for tiden andre året på Fjernsyns og multimedieproduksjon ved UiS. Tar fotooppdrag av ulike slag. Ta kontakt! Prøver å lære nye ting for hvert bilde, og tar imot kritikk med åpne armer, så lenge den er konstruktiv.
Mer info - Se bilder
Vidar Langslet
..
Mer info - Se bilder
Steinar Lund
Mer info - Se bilder
Thomas Mørch
Fotograf fra Hallingdal. Min store lidenskap er å skildre stemninger og dyreliv fra naturen. "Mørch Foto" på Facebook
Mer info - Se bilder
Henrik Rømcke
Har hatt foto som hobby i mange år.
Mer info - Se bilder
Er du medlem av Nesbyen kameraklubb, men er ikke på listen? Da kan du legge deg til selv her (du må være logget på for at dette skal fungere)
Åpne uskalert versjon i eget vindu