Bilde Navn Info
Geir Hareide Andersen
Det handler om å virkelig se: Om jeg kan få bare noen få av dere til å studere grundigere alt det vakre vi omgir oss med til daglig, så har jeg lykkes. ( Kanskje dumt å si til dere som allerede er fotografer? Likevel... )
Mer info - Se bilder
Pedro Dias
Hobbyfotograf, entusiast, far, nerd. www.digitaldias.com
Mer info - Se bilder
Helene Eide
Kjøpte det første speilreflekskamera da jeg var 17 somrer og var ''fotogal'' i perioder. Fotogalskapen blomstrer innimellom. Fotograferer først og fremst på turer, korte og lange, som aller helst legges til fjellstrøk, i inn og utland. Geograf (naturgeograf) og lektor (realist) i videregående skole. Medlem av: Rælingen Kunstforenings Fotoklubb og BioFoto
Mer info - Se bilder
svein engum
Heltent på motocross, sjekk ut min sønn`s hjemme side www.jonandre.com
Mer info - Se bilder
svein andre sætre engum
ivrig fotograf
Mer info - Se bilder
Fredrik Faye-Wevle
jh
Mer info - Se bilder
Petter Gundhus
Tatt opp en herlig hobby som amatør fotograf etter 35 års dvale. Jobber mest med natur og landskap, men liker også gatefoto. Suger til meg all den kunskap jeg kan få innen emnet nå etter 5 år som "nybegynner" igjen.
Mer info - Se bilder
Vibecke Hansen
En amatør som elsker skog og mark.
Mer info - Se bilder
kåre oddvar hoftvedt
Mest av alt naturfotograf, men litt annet også.. Medlem av Biofoto
Mer info - Se bilder
Espen Huse
Mer info - Se bilder
Tore Kristiansen
Naturfotograf
Mer info - Se bilder
Jon K. Landstad
Som det fremgår av mange av bildene mine er jeg vel heller ''bilgal'', og det er en hobby jeg synes fint lar seg forene med fotografering. Ellers er jeg ''altetende'' innen foto. Gode motiver finnes overalt. Kunsten er bare å få dem formidlet på en severdig og spennende måte. Alle råd og vink som jeg får på mine bilder mottas med TAKK - og jeg tåler både ''juling'' og ''applaus''. Jeg har masse å lære i fotofaget. Stort sett lar jeg være å gi tilbakemeldinger under mine egne bilder, men prøver istedet å gi kommentarer tilbake på kommentatorenes egne bilder.
Mer info - Se bilder
Kåre Lenvik
H
Mer info - Se bilder
Kenneth Paulsen
Driver firmaet www.bildesentralen.no
Mer info - Se bilder
Håvard Ramstad
Hobbyfotograf / Gearhead
Mer info - Se bilder
Anne Helen Rasmussen
Jeg er en hobbyfotograf med sterkt ønske å bli bedre. Jeg prøver å utvikle meg videre innen portrettfotografering. Ta kontakt dersom du ønsker at jeg skal portrettere deg!
Mer info - Se bilder
Marte Solbakken
Er en jente på 18 år som har gått Media & Kommunikasjon på videregående. Begynte der fordi foto var en hobby det gikk med mye tid til, men interessen har utviklet seg til både tekst, bilde og design. Har et Panasonic Lumix DMC-FZ18 kamera, som jeg trives ganske greit med. Trinnet før speilrefleks, da dette er ganske godt utstyrt med innstillinger de fleste rene digitale kameraer ikke har.. Elsker å fotografere, men vil gjerne lære mer!
Mer info - Se bilder
Rolf Støa
Lykkelig som analog, men som digital....? Synes ikke det er enkelt, men må man så må man.
Mer info - Se bilder
Håvard Tørring
Håvard Tørring (1971), bosatt på Blystadlia i Rælingen kommune. Han har hatt fotografering som hobby i mer enn 20 år. En generelt teknisk innstilling til tilværelsen har ført til at han alltid har vært opptatt av hvordan bildet blir til, det være seg alt fra ulike mørkeromsteknikker til de mulighetene den digitale teknikken gir. Likevel er det kommunikasjon Håvard Tørring trekker frem som det mest sentrale i et fotografi. Det hjelper ikke at et fotografi er teknisk perfekt dersom det ikke vil han noe. Et fotografi må formidle noe annet enn "Oj, så flink jeg er!" Mange av motivene er hentet fra naturen vi omgir oss med. Fotografiene tar ofte utgangspunkt i en sinnsstemings måte med naturen, og forsøker å formidle noe av den undringen vi kan fylles med over alle de fantastiske detaljene vi kan oppleve i Guds skaperverk.
Mer info - Se bilder
Karl-Johan Vasstrand
- Webside: Fine Art Landscape Photography of Seung Kye Lee (webside). - Blogg: Fine Art Landscape Photography of Seung Kye Lee (blogg) - Facebook: Fine Art Landscape Photography of Seung Kye Lee (Facebook) - Fine Art Prints, både med og uten ramme, kan kjøpes hos:Bildesentralen eller ved å sende forespørsel til: leeseungkye@leeseungkye.com. Se min webside for full portfolio. Fotografiene blir skrevet ut på storformatprinter på papir av beste kvalitet. Har du ønsker om én bestemt papirtype ordnes dette ved forespørsel. Se mer detaljert informasjon på min webside.
Mer info - Se bilder
Er du medlem av Rælingen kunstforenings fotoklubb, men er ikke på listen? Da kan du legge deg til selv her (du må være logget på for at dette skal fungere)
Åpne uskalert versjon i eget vindu