Varsle Foto.no
Erfaringer
Tom Egil A.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Optisk meget bra, lyssterkt, rask og sikker AF og meget skarpt. Veldig flott som allround objektiv synes jeg, og dette er det videste objektivet jeg har til mitt Canon 5D mkll.
Tja, det måtte vel kanskje være prisen, men jeg har ingen andre ting å utsette på dette objektivet.
Flott til bruk i lite lys, og om det er en brennvidde du har brukt for, så er min anbefaling "løp og kjøp" Det er en fantastisk kvalitet på dette objektivet.
Truls G.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Utrolig skarpt, bruker dette sammen med 24-105 som må desverre se seg slått betydelig når det kommer til Af og skarphet.
Pris?
Har hatt dette objektivet i underkant av 1 år, meget fornøyd. Prøvd både 50mm 1.6 og 1.4, men endte opp med dette! Utrolig bra.
Ernst V.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Til å være et L-objektiv, er det befriende lite og lett. Det er skarpt nok, selv på f/1.4. Fra f/2.0 og oppover er det knivskarpt! Det lager nydelig bokeh og flotte farger! Jeg bruker lite vidvinkel, så dette er faktisk det videste jeg har (til fullformat), og det klarer jeg meg lenge med!

Kan legge til at jeg tidligere brukte 24-70 mm, men fant ut at jeg som regel brukte dette på omtrent 35 eller 70 mm. Når jeg brukte det på 70, ønsket jeg ofte at det gikk enda litt lengre. Derfor endte jeg i stedet opp med 35 + 85 mm fastoptikk.
Ikke noe jeg kan komme på.
Meget lyssterkt, skarpt og solid objektiv i toppklassen. Moderat vidvinkel på fullformatkamera. Perfekt til landskapsbilder, gatefotografering og i svakt lys uten blits, eller rett og slett som et supert allround-objektiv om du klarer deg uten zoom.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu