Varsle Foto.no
Erfaringer
Morten R.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Ett godt allround kamera, og har mange funksjoner.
Fint til daglig bruk, batteriet holder lenge, og det fokuserer kjapt med orginale objektiver. Har tatt mange fine bilder av naturen og fly med dette kameraet. Veldig fin farge gjengivelse, overgår de fleste andre! Byggekvaliteten er høy, dette føles solid!
Ikke fult så mye tilbehør tilgjengelig som konkurrentene.
Ett godt kamera, god batteri tid og god byggekvalitet er ett stort pluss. Anbefales til den normale brukeren, og amatøren!
Ronny Wollert A.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Kameraet er et godt "allround" kamera, det fungerer fint og har enkle funksjoner. Er et godt kamera til bruk i dagligliv og foto av unger i lek og fotografering inne og ute. Rask fokus med originale objektiv. Bilder blir klare og har en flott fargegjengivelse. Kameraet tåler en del tøff behandling, og tåler kulde brukbart. Kameraet er et godt valg som et andrekamera for Olympusbrukere. Veldig gode bilder på makro, og oppleves som overraskende når man tar det første makrobildet. Lang batterilevetid.
Tåler ikke mye vann, men en liten skur går greit. Det er ikke værtettet - noe man merker. Kan være lurt å åpne alle luker om man har vært ute i litt regn. Tåler ikke høy kulde - over -15'c i en time så var det slutt, selv med nytt batteri. Det fungerte etter oppvarming problemfritt. Støy ved høy ISO.
Kameraet er et godt produkt fra Olympus, og man har et hav av muligheter. Rask fokus og enkle funksjoner. Lang batterilevetid utmerker seg.
Et godt kamera som absolutt er verdt pengene.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu