Varsle Foto.no
Erfaringer
Eivind F.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Har hatt kameraet i over et år nå å må si meg mer og mer fornøyd. Her er det masser av finesser som jeg gleder meg over,riktig nok er det mange som sliter med å godta SLT kamrane da de mener det ikke er ordentlig speilrefleks, men dette er jo den store fordelen. Jeg kan velge om jeg vil ta bilder via søker eller skjerm. Det ble selvsagt en annen verden da jeg la til side kitobjektivet å kosta på meg et litt bedre objektiv (16-50 F:2,8)det anbefales. JO en ting må nevnes du kan zoome inn på motivet for Å stille helt skarpt inntil X 14 å det er helt ypperlig ved nærfoto eller ved bruk av stor blender å du vil være sikker på et objekt er i fokus. Kameraet har virket prikkfritt i over femten tusen ex så langt.
Det som for enkelte kan oppfattes som negativt er størrelsen da den er litt liten, men selv med store hender (str 10) ønsker jeg ikke større for de andre er jo så store. Bruk håndrem. En ting jeg savner er to hjul en for blender og en for lukker ved bruk av M men det er det jo stort sett bare de dyre kamraene som har.
Det blir et SLT neste gang også hmmm men hvilket?
Arnold A.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Hadde Sony A33 fra Desember 2010 til Juni 2011 før jeg gikk over til Canon 7D.
Et godt kamera for amatøren fordi den faktisk gjorde det meste av innstillinger selv fordi den har Inteligent Auto. Ellers var den meget bra på høye ISO verdier, den har autofokus i full HD filming, 7 bilder per sekund og en veldig bra tilt skjerm som fungerte slik den skulle. Markedets beste Live view!!!
Den sitter meget dårlig i hånda, og dette er HOVEDGRUNNEN til at jeg gikk for canon. Fikk kramper i hendene pga at den satt forferdelig i håndflaten. Ellers kan man høre fokusen i filmen hvis man bruker kit objektivet.
Den gjorde foto i seg selv ganske kjedelig fordi bildene ble nesten perfekte hele tiden uten at man måtte gjøre noe selv :)

Eneste grunnen til bytte var da pga. formen!
Et godt kamera som gir deg alt det du trenger utenom komfort!
Får bare 4 på Konstruksjon pga størrelsen!
Rune R.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
-Jevnt over bra bildekvalitet også på høy ISO.
-Raskt på serie (7 bps med AF)
-Skjermvisningsfunksjon uten tap av ytelse mht. AF og lukkerforsinkelse.
-Full AF-ytelse på videoopptak.
-Vater (horisont) i på skjerm og i søker.
-Svivelskjerm.
-Det kunne vært bedre batterikapasitet. Det rekker til 3-400 bilder.
Et godt valg for fotoamatøren.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu