Varsle Foto.no
Erfaringer
Inge B.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Funksjoner ligger mest logisk til i forhold til Nikon-hus jeg har prøvd. Et bra nybegynner-kamera som for deg til å fotografere mere...
Ikke vinkel-søker å få tak i til dette kameraet
Du får mye for pengene
man får nå dette huset pluss 28-100 for 2500,- hos el-kjøp
Jan Erik S.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Billig, kompakt og lett. Endelig har Nikon laget et godt begynnerkamera, som også er egnet som ekstra kamerahus for viderekommende. Her får du godt lysmålersystem, bra autofokus, innebygget blitz, fremtrekk med 2,5 bilder pr. sek, objektivfatning i metall mm til under kr. 3000 nytt. Kan brukes helautomatisk eller helt manuelt. Med 50mm 1,8 kan du ta bilder i verdensklasse uten å være altfor redd for tap av utstyret.

Andre positive ting: Enkel betjening, nedblendingsknapp for kontroll av dybdeskarphet, infrarød fjernbetjening til kr 185 (!).
Kan ikke måle lyset med manuell-fokusobjektiver, belg og mellomringer. Derfor er man i praksis begrenset til AF, AF-D, G og VR-objektiver.
Serieopptak kun i ''Sportsprogram''.
Kun automatisk innstilling av filmhastighet (vil man presse filmen, må man bruke eksoneringskompensasjon eller kjøpe spesielle klistremerker til filmen).
For tidlig å si noe om kvaliteten, men sannsynligvis er det helt ok til amatørbruk.
Dette er ikke et oppgradert F60, det er heller et nedgradert F80, mao mye bedre enn det tidligere F60. Konkurrer greit med Canon EOS 300, og er en fin inngangsbillett til Nikonsystemet.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu